Menu
Skallebølle 2004-2021

Storebælt ligger vest for Odense

D71_3346

I går vandede vi jo vores nysåede græsplæne, for udsigten til regn havde lange udsigter if. vejrudsigten. Ja, faktisk nævnet DMI, at regnen måske ville ramme det sydøstfynske, men ikke resten af fyn. Men men men, vi kunne have sparet os det vand, for indtil nu har vi i dag fået 12 mm og det regner stadig. Søndagen bliver vist en våd affære, men med alt det sol i der er lovet den kommende uge, så er jeg sikker på at plænen bliver glad.

4 kommentar

 • Karin Abildhauge
  14. september 2014 at 10:54

  DMI har et standpunkt til de tager et nyt…. Her vinder det noget mere end der var blevet lovet, og omkring kaffetid vil regnen nå os, og det er da heller ikke Øst for Storebælt 😉
  Jeg har og vil fortsætte med udendørs syslerne frem til kaffetid, og derefter finde strikketøjet frem:-)
  Mon i får opholdsvejr når regnen lander her, så kan vi jo bytte 🙂

  Reply
  • Catarina
   14. september 2014 at 12:38

   Det kunne da være dejligt og vi byttede lidt og vi fik lidt sol, men det ser altså virkelig gråt ud og umiddelbart tror jeg ikke at vi får sol i dag, men så må vi bare nyde den næste uge, hvor det ikke ser ud til regn.

   Nyd din søndag og udendørs syslerne. 🙂

   Reply
 • Christina Bank
  14. september 2014 at 14:13

  Vi havde i første omgang overvejet at sælge på Havnens Loppemarked, men jeg kunne se de havde meldt regn indtil kl 10 ( man skal være der inden kl 9 ), så det blev droppet. Derfor tænkte jeg, vi kunne tage ud og kigge på Loppemarked i Sadolinsgade, Danmarks længste Loppemarked (2,3 km), det er så også droppet nu. Istedet har vil lavet en ryd-op-i-papir-dag, fedt at få gjort, og faktisk hyggeligt.
  God søndag 🙂

  Reply
  • Catarina
   14. september 2014 at 15:11

   Aii, det lyder da ellers spændende med loppemarkeder, men jeg kan godt se at det ikke lige er sagen med det vejr vi holder os i dag. Men nogle gange er det ændrede planer også til det godt og I har da så fået syre på noget andet, der som regel bliver udskudt til det nærmest ikke kan udskydes længere, eller sådan har jeg det. 😉
   I må også have en rigtig god søndag og en god uge. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar