Ny strikkebog

Jeg have jo fødselsdag i forrige uge og af en af veninderne fik jeg en skøn strikkebog af Lene Holme Samsøe. Jeg har efterhånden bladret en del i den og jeg har nu fundet to opskrifter så jeg skal have prøvet af og som jeg tror jeg kan finde ud af.

D71_3350

D71_3352D71_3351

Den en er en lille lækker trøje med 3/4 ærmer og den anden er en større én som strikkes fra midten og ud så den til sidst bliver en trøje. Den er jeg ret vild med og jeg håber jeg kan forstå alt det i opskriften, ellers må jeg jo se om der er nogen der kan hjælpe mig med.

Men altså for pokker, sådan en bog er altså bare for lækker og den skal jeg nok få rigtig meget glæder af.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
12 thoughts on “Ny strikkebog”

  • Hi hi, tak søde. Det er altså så hyggeligt at sidde med og jeg slaper helt af når jeg strikker, så selvom det ikke går så stærkt, så nyder jeg det. 🙂

 • Den har jeg også… købt i en rodebunke i Netto. Der er mange fine ting i.

  Jeg er pænt begejstret for “JOSINA” ponchoen. Jeg har tidligere strikket rigtig meget, men for 20 år siden holdt jeg op og har ikke strikket siden. Måske skulle jeg bare komme igang. Jeg kunne starte med at besøge Liselotte og Kenneth og få hjælp til garn 🙂

  • Den poncho er også rigtig lækker, men også et stort stykke arbejde. 🙂
   Du skulle da virkelig besøge Liselotte og Kenneth, for så er jeg sikker på at du får blod på tanden – de har så meget lækkert garn. 🙂
   Jeg overvejer selv et smut derop inden længe. 🙂

 • De er lækre begge to, og jeg tror, den hvor du skal strikke fra midten af, bliver en udfordring, men nu er du ret så dygtig, så glæder mig til at se når du får startet. Jeg strikker desværre ikke selv, for mine hænder “sover” efter et stykke tid, men har dog strikket en del før i tiden, og har elsket det 🙂 god tirsdag Catarina 🙂

  • Ja, det bliver noget at en mundfuld at gå i gang med den – men jeg håber at jeg på et tidspunkt når så langt at jeg kan finde ud af den, for den er virkelig flot. Jeg skal dog lige blive færdig med den lange jeg lige nu har gang i. 😀 Lidt træls at du ikke kan strikke med dine hænder, måske du i stedet kan hækle?
   Du ønskes også en god dag Layoni.

 • Vidunderlig gave, og en fantastisk dejlig afstressende fritidsinteresse, der kan nørkles overalt, dog vil jeg nok hellere sidde hjemme hvis opgaven ikke er afprøvet og indprintet i hukommelsen 🙂

  JEg ønsker dig mange gode vidunderlige timer med at kigge i bogen og afprøve diverse.

  • Den er super lækker og har rigtig mange fine strikkeopskrifter og lidt for en hver. 🙂
   Jeg er stagid på begynderstadiet, så jeg venter lige lidt med at kaste mig over opskrifterne. Men en dag når jeg vel så langt. 😀

  • Thanks Celena 🙂
   I’m rely looking forward to start knitting one of them 🙂
   It just a little more than a year ago that I started to knit – before that I tried something like a scarf – that all I could knit -but I’m getting the gang of it now, or at least I think I do. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.