Menu
Livet

Stor opdateringsdag

Jeg er en af den slags mennesker, der altid opdatere min computer så snart er der kommer en opdatering til et program ol., og det samme gør sig glædende på min telefon og tablet. Ligesom jeg altid sørger for at lave backup af min harddisk og hele bloggen.

Jeg ved ikke helt hvorfor jeg er så “emsig”, men det ligger dybt i mig, at jeg skal gøre det og at der skal være system i tingene. Jeg er ikke god til rod og bliver frustreret og lettere “stresset” når jeg bliver udsat for det.

Opdatering

Lige nu er jeg igang med den første opdatering, som er til min computer. I aften er der opdateringer til telefonen og iPaden. De bliver opdateret til iOS 8, så der ved jeg at jeg også skal i gang. PT. kører en backup af bloggen, så det er vist bare sådan en dag, hvor alt optimeres.

14 kommentar

 • Mette
  17. september 2014 at 10:22

  Jeg holder mig fra at opdatere iPhone og iPad denne gang – har ladet mig fortælle, at nyeste opdatering sløver 4S og iPad 2. Ellers er jeg enig med dig – det er vigtigt, ikke mindst af sikkerhedsmæssige grunde, at holde udstyret ajour.

  Reply
  • Catarina
   17. september 2014 at 12:01

   Ja, det har jeg også hørt Mette – så det er nok klogt at du lige venter til det bliver cleret 🙂
   Men ja, det er nemlig vigtigt. 😀

   Reply
 • Merete
  17. september 2014 at 11:35
  • Catarina
   17. september 2014 at 12:02

   Det har jeg godt nok læst Merete, men det er kun hvis man bruger omstillingsfunktionen at det er et problem, og det gør jeg ikke. 😀

   Reply
 • Botte
  17. september 2014 at 12:18

  Me 2 🙂

  Reply
  • Catarina
   17. september 2014 at 12:29

   Det regnede jg osse med Botte. 😀

   Reply
 • Merete
  17. september 2014 at 13:15

  Okay, just saying 🙂

  Reply
  • Catarina
   17. september 2014 at 15:19

   🙂

   Reply
 • Merete
  17. september 2014 at 13:15

  Okay, just saying 🙂
  (fik kommentaren plantet forkert sted i første hug, sorry)

  Reply
  • Catarina
   17. september 2014 at 15:19

   Hi hi, helt ok Merete. 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  17. september 2014 at 13:38

  Jeg er også en af dem der opdatere, og godkender den straks.
  For en rum tiden siden var der en kæmpe udfordring med Java, var så heldig jeg havde hørt det før jeg trykkede på opdater, ventede tålmodigt.
  De der har windows baserede produkter og stadig har windows xp skal stadig undlade at opdatere Java, da microsoft ikke sender flere opd. ud til xp. Bare et godt råd. Vi har mange private der kommer forbi med disse problemer. Inde på Java´s hjemmeside er der blevet lovet de vil give grønt lys, når xp brugere kan være med vi andre, når de udsender opdateringer.
  Havde forøvrigt en fortvivlet yngste datter på chat sidst der var opd. til IPhone/IPad. , de var låst i 18 timer, det havde hun ikke oplevet før, håber ikke det sker igen, nu hvor iOS 8 er frigivet.
  Lige en insider viden
  Find min IPhone/IPad bliver aktiveret ved opdatering, og vælger du at deaktivere den, og du igen tænder din IPhone/IPad aktivere du funktionen, den er der ingen der kan undslippe, den er indbygget. Eneste modeller er 3´eren og ældre, hvor jeg ikke har haft brugere med udfordringer. (Får heller ikke disse ind med skader). Det betyder du kan gå ind på din ICloud profil og her finde din IPhone/IPad, hvis den er tændt 😉
  God fornøjelse med projekt opd. 🙂

  Reply
  • Catarina
   17. september 2014 at 15:37

   Deet med Java ved jeg godt, for Søren har Windows og havde hørt om problemet og opdaterede derfor ikke, hvilket gav store problemer da han skulle i netbanken. Det er ikke altid lige let når der kommer opdateringer, men jeg synes dog at det er meget lettere efter jeg er gået fra Windows til Mac. 🙂
   Det var og helt vildt at Yngstes telefon og ipad sådan låste i 18 timer, det har eg heller aldrig oplevet eller for den sags skyld hørt om før nu.
   Det med find min iPhone/iPad, ved jeg god, for det har jag lagt mærke til da jeg skiftede iPhone og iPad. Men jeg bruger faktisk den funktion også på min Mac, så det er ok med mig, det dynes jeg giver en ekstra sikkerhed når man er ude og rejse. Jeg var ikke klar over at den funktion faktisk ikke var automatisk tilsluttet i 3’eren og nedefter, men så lærte jeg også lige lidt der. 😀

   Reply
 • Therese
  17. september 2014 at 15:09

  Samme her – har dog lige nu det problem at jeg ikke har plads nok på min backupdisk, og heller ikke på min Mac. Det betyder at jeg ikke kan lave en fuld backup af min iPhone, inden jeg installerer ios8…. Arhh men altså 😉 Måske jeg bare ta’r chancen alligevel.

  Reply
  • Catarina
   17. september 2014 at 15:32

   Du må få Kjæresten til at sørge for at du får en SSD disk til backup. 😀
   Har du ikke iCloud st til – for når jeg opdatere sørger jeg bare for at den lige har været opladt og dermed opdateret i iCloud, for så er der en hel backup der?
   Jeg tager aldrig backup af telefonen, nettop fordi det hele ligger i skyen. 😀

   Reply

Skriv en kommentar