Menu
DIY / Livet

Det er rart at kende en der kan sy

Da jeg i sin tid begyndte at strikke, fandt jeg en flettet kurv med en indlægs “pose” i frem, som strikketøjet kunne ligge i når jeg ikke strikkede. Det var vildt praktisk med den pose, for hverken pinde eller andre små genstande hang hænge fast i selve flettet. Men allerede da jeg startede med at bruge den, kunne jeg se at den var lidt slidt og det nok var et spørgsmål om tid, inden den ville gå helt fra i sømmene.

Kurv

Tilbage i starten af august kom min søde veninde fra Nordjylland ned et par dage og daa vi sad og snakkede om strik, kom jeg i tanke om at den der pose nu var gået helt i stykker i meget af sømmen. Hun ville gerne lave en ny til mig og fik taget mål. Derefter glemte jeg alt om det og det gik jeg ud fra at hun egentlig også havde. Men så da jeg havde fødselsdag, var en af gaverne fra hende, en ny post. Så fedt altså, og den passer perfekt ned i kurven. 😀

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Karin
  17. september 2014 at 18:13

  🙂

  Kurven ligner min, dog med andet indhold.

  Jeg kan godt se det er en mere solid pose i forhold til den der er i min kurv. Vidunderligt at blive overrasket.

  Reply
  • Catarina
   17. september 2014 at 19:40

   Det var virkelig dejligt med en mere solid syet poset og bare det at den passer perfekt er super. 😀

   Reply
 • Jytte Due
  17. september 2014 at 18:15

  Ja vist er det dejligt at kende en, der kan sy. Jeg holder meget af tøj, som man ikke lige kan gå hen i en forretning at anskaffe, og en af min datters veninder, som er meget dygtig, har flere gange syet bukser til mig, som bare sidder perfekt. MEN hun kan ikke sy en jakke, siger hun, og det er rigtig ærgerligt, for jeg har nu i flere år haft 6 m skotsk sildebensvævet tweed i dobbelt bredde liggende, som jeg drømmer om at få forvandlet til en velsiddende buksedragt. Faktisk kender jeg en, som kan den svære kunst, bare ikke godt nok til at kunne forvente en venindetjeneste med mere eller mindre rabat, så hvis jeg skal ha’ den jakke, skal jeg til lommerne: 6.000 kr. Det er altså rigtig mange penge, og indtil nu har jeg kun sparet 2.500 sammen. men jeg har et hav af sweaters og trøjer, som enten ikke er brugt eller ikke ret meget, så måske skulle jeg forsøge at sætte nogle af dem på Trend Sales for at komme ønskedrømmen lidt nærmere.
  Happy Sewing …. and Knitting
  Jytte
  http://www.danishknitdesign.com

  Reply
  • Catarina
   17. september 2014 at 19:52

   Wouw… 6.000 kr, det er skisme også en slat penge for at få syet en jakke. Det tror jeg nu nok at jeg havde ladet ligge, for på en eller anden måde kan jeg for sådan et beløb, jo ikke tillade mig at blive træt af den jakke, før den er helt slidt. 😉
   Jeg synes det er en vildt god ide at sætte noget af det tøj man ikke bruger til salg på Trend Sales. Et par af mine veninder har selv fået råd til nyt på den måde. 🙂

   Reply
 • Dorthe
  17. september 2014 at 20:07

  Sikke en dejlig overraskelse. Særligt når det er de gode af slagsen.

  Ps Jeg har en strikkekurv UDEN stofpose og jeg fisker til “noget” ud af fletten. Så en pose er en god ide.

  Reply
  • Catarina
   17. september 2014 at 21:40

   Det var nemlig dejligt og ikke mindst fordi jeg var bange for at have samme “problem” som du. 😀

   Reply

Skriv en kommentar