Menu
Livet

Cykelmekaniker, det osse mig

For snart længe side, da jeg ville jeg tage min almindelige cykel ind til Odense, opdagede jeg at baghjulet var fladt, som i punkteret. Og doven som jeg er, for jeg har jo min racer, så har jeg ikke fået det lappet.

Da solen skinner lige så smukt som de sidste mange dage, tog jeg mig i dag så sammen og gik ned og fant lappegrejet frem og gik i gang med lapperiet. Det er ikke fordi jeg er vild med at lappe cykler, men det er der ingen af os i familien der er, men det skal jo gøres.

IMG_4513

Det værste er faktisk når det er baghjulet det er galt med, for der synes jeg slangen altid driller og jeg må også indrømme, at jeg stod og bandede en del undervejs og specielt når cyklen væltede for mig. Men jeg fik den lappet og prøvede også lige en lille tur op af vejen, for at se at den nu også holdt luft.

IMG_4514

Da jeg nu alligevel var igang, kunne den også lige så godt blive vasket, pusset og poleret. Nu står den og skinner i solen og er faktisk rigtig fin igen.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  18. september 2014 at 21:11

  Så sejt du kan klare en lapning, det er godt du kan det, når nu du cykler en del, punkteringen kan jo ske langt fra cykelmekanikker. Jeg må ringe efter svigersønnen 🙂
  Dejligt der nu står 2 brugbare cykler 🙂 -skal du ned til den lokale købmand efter en mælk er det jo ikke raceren du vil vælge 😉
  God fredag og god weekend søde. 🙂

  Reply
  • Catarina
   19. september 2014 at 06:55

   Det har ejg heller ikke altid været god til, men dengang jeg var alene med Christian og pengene var små og jeg ikke havde bil, der cyklede jeg rundt til alt, og det med Christian i en cykeltrailer bagpå. Og når pengene er små, så smider man ikke lige 70-100 kr (det kostede det dengang) efter en lapning hos cykelsmedien og are det at skulle undvære den en halv til en hel dag, var ikke fed, ja så lære man at gøre det selv. 🙂
   Jeg elsker bekke cykler og er glad for at jeg ikke skildte mig af med den anden (læs fik den solgt) da jeg købte min racer. 🙂
   Ha’ en dejlig solrig fredag og om lidt er det weekend ven. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar