Menu
Livet

Nogle dage må planer ændres

Her i formiddags havde jeg en aftale med en veninder inde på en af Odenses cafeer. Meningen var at jeg ville finde min citybike frem og så cykle stille og roligt derind og senere hjem igen. Da tiden for afgang nærmede sig, gik jeg i kælderen og fik cyklen ud. Den trængte til at få lidt luft i slangerne, da den har stået helt stille siden jeg var i København.

Jeg fik luft i begge hjul og trak den ned af indkørslen. Da jeg satte mig op, synes jeg dog stadig der manglede lidt luft i baghjulet, så jeg hentede pumpene og pumpede max luft i. Jeg nåede dog ikke længere end op til vejen, så var den gal igen og jeg vidste at det ikke længere kun var luft det baghjul manglede, men en lapning. Det var der dog ikke tid til, så bilnøglen blev fundet frem og trillede ind til Odense og fant en parkeringsplads. Ikke lige det jeg havde forestillet mig.

Jeg var i Odenen små 10 minutter før end det aftalte tidspunkt, men det betød ikke jeg kede mig, for lige som jeg drejede rndt om hjørnet til en af de andre cafeer, så jeg en høj mand (lidt over 2 m) og genkendte ham straks. Det var en af forældrene til en pige som Christian havde gået i børnehave med og skisme om ikke også konen og døtrene var der. Vi fik sludret lidt og for det er kun ca. en gang om året vi løber på hinanden, men kontakten holdes ved lige over FB. De ligne fuldstændig sig selv, det var kun døtrene som havde ændret sig. Men sådan er det vist.

Da min veninde kom, fik vi kaffe og te og fik vendt verdenen efter vi begge har været på ferie. Hun og hendes familie har været i Thailand og vi jo i Østrig. Dejligt med sådan en formiddag.

Eftermiddagen er brugt på Tour De France også selvom jeg ikke fik cyklet. Men det kan jeg så gøre i morgen formiddag.

5 kommentar

 • Helle K.
  23. juli 2014 at 20:40

  Øv at du gik glip af din cykeltur, men jeg er sikker på, at du nupper en i nærmeste fremtid 🙂

  Reply
  • Catarina
   24. juli 2014 at 08:45

   Ja, det var lidt træls når jeg n havde sat mig det for. Men ja, jeg snupper en en lang tur på raceren i dag. 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  26. juli 2014 at 11:32

  Godt bilnøglerne kunne hjælpe til en hyggestund med veninden kunne holde. Det er dejligt lige at sludre om oplevelserne der lige har paceret.

  Reply
  • Catarina
   26. juli 2014 at 18:55

   Ja, det måtte de, for jeg ville ikke kører ind til byen på min raer, da der jo ikke er lås på. 🙂

   Reply
 • Cykelmekaniker, det osse mig – Catarina
  18. september 2014 at 17:17

  […] snart længe side, da jeg ville jeg tage min almindelige cykel ind til Odense, opdagede jeg at baghjulet var fladt, som i punkteret. Og doven som jeg er, for jeg har jo min racer, så har jeg ikke fået det […]

  Reply

Skriv en kommentar