Menu
Skallebølle 2004-2021

Fredag er en dejlig dag

Og specielt når solen varmer så dejligt som i dag og hvor der næsten ingen vind er.
Jeg nyder stilheden på terrassen og det at dørene kan stå åbne, så den friske sensommerluft kan komme ind i alle afkroge af huset.

Haven og terrassen har stadig masser af blomster at byde på og jeg er altså lidt imponeret over at anemonerne som egentlig kun blomstre i foråret, er begyndt at blomstre igen.

D71_3355

D71_3357D71_3353

D71_3359D71_3360

Mange af Dahliaerne har stadig fine knopper og som jeg skrev for en lille uge siden, så skal der nok nå at blive til en lille buket mere.

Vores nysåede græs er også godt på vej og jeg er da rigtig spændt på at se hvordan plænen ser ud næste år. For alt andet lige, så må den da blive noget flottere end den mosplæne vi havde før.

D71_3354

Nogle af stauderne skal jeg nu ud og have klippet ned, for det gør bestemt ikke noget godt for haven og det er vel egentlig også ved at være den tid, hvor der stille og roligt skal begyndes på nedlukning af haven. Men forhåbentlig, får vi stadig mange dejlige eftermiddage derude.

Nu er det vist tid til endnu en kop te og lidt sol på næsen.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Helle K.
  19. september 2014 at 17:33

  Jeg nyder også haven og ikke mindst solen.
  Vores dahliaer blomstrer stadig i vildskab – tallerkensmækkerne voksen og vokser og blomstrer og blomstrer. Roserne har også lige sat en ny omgang blomster og ikke mindst ærteblomsterne har blomster i massevis, så jeg regner med, at det varer længe, inden vi lukker for i år 🙂 Når det ikke regner, vander jeg også stadig blomsterne hver dag. I morgen bliver endnu en nyde-dag – på søndag kommer der vist desværre koldere vejr. Hyg dig.

  Reply
  • Catarina
   19. september 2014 at 19:53

   Mine var lidt sent om at komme i gang, men nu nyder jeg at tage buketter ind og havde dem at se på herinde. 😀
   Jeg drømmer om at få et rosenbed ude i græsplænen, men det må vente til foråret hvor plænen er kommet godt i gang – bedet er allerede gravet, så det er klar.
   Ja, vandes skal der når det (heldigvis) har regnet så lidt som denne sommer.
   Jeg pakker den nu heller ikke sammen lige med det samme, men som du skriver, så er ikke så mange “gode” dage i udsigt fra søndag af, men dem der kommer skal nydes. 😀
   Ha’ en dejlig aften Helle og tak for din kommentar. 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  20. september 2014 at 09:08

  Haven/naturen er vidunderlig med alle de smukke efterårsfarver.

  Varmen gør så godt i sjælen, farverne har en hvis ro, bliver så dejlig afslappet 🙂

  Reply
  • Catarina
   20. september 2014 at 09:20

   Jeg holder rigtig meget af denne tid og specielt meget nu hvor vi stadig har det så lunt. Men jeg bryder mig ikke om det efterår hvor det regner eller blæser som en sindsyg, ej heller at det er ved at være der hen af, hvor det bliver koldere. 😉

   Reply

Skriv en kommentar