Jeg glæder mig

19. september 2014

Kender I det, at der nogle gange bare går for lang tid imellem at man mødes med nogle af de dejlige kvinder i ens omgangskræs?

Faktisk er det i morgen, præcis 4 uger siden vi var sammen sidst, og det mente én af veninderne, der skulle gøres noget ved. Hun har taget initiativ til, at vi i morgen skal mødes over en omgang brunch, på en af Odenses bedste brunchcaffeer. Det er jeg helt med på, for jeg savner deres dejlige selskab.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Karin Abildhauge 20. september 2014 at 09:11

  Kender det alt for godt, er selv en af dem der siger, i morgen vil jeg, og så går der alt for lang tid.

  Godt der er nogle siger nu skal det være. Ønsker dig/jer masser af dejlig hygge, kan man ikke sige det (haha).

  • Reply Catarina 20. september 2014 at 09:21

   Hi hi, jeg tror jeg er sådan en der udskyder nogle ting til jeg til sidst ikke kan undvære “tingen”, men så får jeg det også gjort. 😀

   Og dher var det godt at der var en der tog sig sammen og inden længe vil jeg kører afsted. 😀

  Skriv gerne en kommentar