Jeg glæder mig

19. september 2014

Kender I det, at der nogle gange bare går for lang tid imellem at man mødes med nogle af de dejlige kvinder i ens omgangskræs?

Faktisk er det i morgen, præcis 4 uger siden vi var sammen sidst, og det mente én af veninderne, der skulle gøres noget ved. Hun har taget initiativ til, at vi i morgen skal mødes over en omgang brunch, på en af Odenses bedste brunchcaffeer. Det er jeg helt med på, for jeg savner deres dejlige selskab.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

 • Reply Karin Abildhauge 20. september 2014 at 09:11

  Kender det alt for godt, er selv en af dem der siger, i morgen vil jeg, og så går der alt for lang tid.

  Godt der er nogle siger nu skal det være. Ønsker dig/jer masser af dejlig hygge, kan man ikke sige det (haha).

  • Reply Catarina 20. september 2014 at 09:21

   Hi hi, jeg tror jeg er sådan en der udskyder nogle ting til jeg til sidst ikke kan undvære “tingen”, men så får jeg det også gjort. 😀

   Og dher var det godt at der var en der tog sig sammen og inden længe vil jeg kører afsted. 😀

  Skriv en kommentar