Selvom jeg har set den flere gange

19. september 2014

… så er det altså en af de mest romantiske film til dato. ♥

Fire bryllupper og en begravelse

Og jeg helt sidder foran kukkassen næste gang den bliver vist i tv.

PS. For dem der ikke kan se havd jeg snakker om, så er det ‘Fire bryllupper og en begravelse’.
- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Karin Abildhauge 20. september 2014 at 09:17

    Der er noget med de film fra 90´erne, der er flere/mange der bare kan ses igen og igen. Her flere liggende på dvd, så kan de ses når det passer mig og ikke når de genudsendes for jeg ved ikke hvilken gang :O)

    • Reply Catarina 20. september 2014 at 09:22

      Jeg er ikke god til at huske at tage en film frem og derfor har jeg heller ikke ret mange, måske 10 stk. og dem får jeg faktisk ikke rigtig set – men når jeg lige falder over en i TV’et så smelter jeg lidt og det gjorde jeg i går. 😀

    Skriv gerne en kommentar