Menu
Film

Selvom jeg har set den flere gange

… så er det altså en af de mest romantiske film til dato. ♥

Fire bryllupper og en begravelse

Og jeg helt sidder foran kukkassen næste gang den bliver vist i tv.

PS. For dem der ikke kan se havd jeg snakker om, så er det ‘Fire bryllupper og en begravelse’.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

2 Kommentar

 • Karin Abildhauge
  20. september 2014 at 09:17

  Der er noget med de film fra 90´erne, der er flere/mange der bare kan ses igen og igen. Her flere liggende på dvd, så kan de ses når det passer mig og ikke når de genudsendes for jeg ved ikke hvilken gang :O)

  SVAR
  • Catarina
   20. september 2014 at 09:22

   Jeg er ikke god til at huske at tage en film frem og derfor har jeg heller ikke ret mange, måske 10 stk. og dem får jeg faktisk ikke rigtig set – men når jeg lige falder over en i TV’et så smelter jeg lidt og det gjorde jeg i går. 😀

   SVAR

Skriv en kommentar