Menu
Kunst, kultur, sport & mad

En lille anbefaling

Hvis du kunne lide Sherlock Holmes med Benedict Cumberbatch og Martin Freeman i hovedrollerne, så er denne serie sikkert også noget for dig. Jeg har kun set de første 4 afsnit, men jeg glæder mig til at se de næste 16 når jeg engang får tid.

Læge Henry Morgan er New York Citys stjerne retsmediciner. Har har dog en hemmelighed. Han studere ikke bare de døde for at løse straffesager, han gør det for at løse et mysterie, et mysterie som har gjort at han nu har gået på jorden i 200 år. Han leder efter svaret på hans egen uforklarlige udødelighed. Det lange liv har givet Henry bemærkelsesværdig observant færdigheder der imponerer hans nye partner Politikvinden Jo Martinez.

I hvert afsnit er der en ny sag der skal løses, og man kan derfor godt se dem tilfældigt, men det vil jeg dog ikke råde dig til, da noget af historie omkring Henrys lange liv, beskrives fra afsnit til afsnit.

PS. Jeg ser Forever fra en siden jeg tidligere har skrevt om.

4 kommentar

 • Karin
  28. april 2015 at 07:55

  Det lyder som om den kunne tænke mig at se/følge. Jeg nød Benedict Cumberbatch, og andre serier du har nævnt tidligere. Så må Forever også være noget for mig:-)

  Reply
  • Catarina
   28. april 2015 at 08:26

   Den er sådan en hyggelig en og også spændende. 🙂 Du må se om det er noget for dig, når du finder lidt ekstra tid til tv-kikkeri. 😀

   Reply
 • Celena
  28. april 2015 at 23:41

  Hmmm… something else to become addicted to? I just finished “Call the Midwife”. Hope more episodes appear on Netflix soon 😉

  Reply
  • Catarina
   29. april 2015 at 18:25

   I think you will love thise one and also… Henry is kind of cute. 😛

   Reply

Skriv en kommentar