Menu
Dagligdagen / Skallebølle 2004-2021

Mandagen og en ny uge kom

Nogle uger og dage forsvinder altså bare hurtigere end andre. Nu er det allerede mandag. Igen. Arbejdsugen, som er lidt kortere i denne uge pga. bededag og 1. maj, er for flere timer skudt i gang. Nu er jeg hjemme og nyder en stille kop te ude på den terrassen foran huset.

Jeg har lige vært et smut rundt i haven, og selvom der kom lidt regn her i weekenden, så der alt altså umådeligt tørt derude. Så jeg hepper på lidt regn de kommende dage og så eller sol og varmen igen.

D71_7800

D71_7801

Jeg synes min kalender for de næste lidt mere end 2 måneder er ved at være lidt fyldt, også selvom det er med dejlige ting, så er det nogle gange lidt for meget, da jeg af den grund, er nød til at sige nej til andet der lige dumper ind. Men sådan er det når det er forår og sommer eller, sådan synes jeg ofte det er.

6 kommentar

 • Helle K.
  27. april 2015 at 19:25

  Dejligt, at høre lidt nyt – du havde været så stille 🙂 Jeg har heldigvis ikke så mange jern i ilden – det ville jeg ikke kunne leve med, men du har nok styr på det.

  Reply
  • Catarina
   27. april 2015 at 20:03

   Jeg er heller ikke god til at for mange aftaler og derfor prøver jeg at holde lav profil de dage der er imellem arrangementerne og de er mere eller mindre hellige for mig. 😀

   Reply
 • Anne
  27. april 2015 at 19:31

  jeg har det nok lidt som Helle…ikke alt for meget i kalenderen..så bliver jeg forpustet. Den må dog heller ikke være tom ! 🙂

  Reply
  • Catarina
   27. april 2015 at 20:04

   Som ejg skriver il Helle, så jeg er bestemt heller ikke god til alt for meget og derfor trækker jeg stikket hvor jeg kan og får tid til bare at være mig og nyde haven og alt det simple i livet. 😀

   Reply
 • Karin
  27. april 2015 at 22:25

  Dejligt med en kort uge igen. Der er et par stykker endnu inden sommerferien banker på 🙂

  Jeg kender det med en kalender der ikke levner plads til en invitation med kort varsel. Min kalender er i gang med en gennemgribende renovering (hihi) – omstrukturering. Det bliver med hjælp. Jeg glæder mig så meget. Både til at kunne sige nej uden dårlig samvittighed, og gøre plads i kalenderen til alenetid.

  Jeg ved du kan finde hul tid opladning/alenetid, der er skabt plads. vi er flere herude der deler dette behov, vi er mange flere end vi går og tror. Vi råber det ikke ud til alle og enhver 😉

  Ønsker dig en dejlig uge, der er kun 3 arbejdsdage tilbage.

  Reply
  • Catarina
   28. april 2015 at 06:44

   Jeg har det sådan at hvis én da af weekenden er optaget, så skal jeg ikke noget den anden og derfor bliver der hurtigt fyldt op i kalenderen. Og når der så sniger sig små aftaler ind, både på hverdage og den ekstra i weekenden, så er det for meget. 😉
   Hvor er det dejligt at du stille og roligt er igang med omstruktureringen af “dit liv”. Det er helt sikkert noget som du bliver glad for i fremtiden og selvfølgelig også nu, selvom “Rom ikke blev bygget på én dag”.
   Ja, det er faktisk utroligt at vi er så mange og jeg tror at der altid har været så mange, men som du siger, så er det ikke noget man har råbt ud – men det er nok mere acceptabelt at sige fra og fortælle at alene-tid er noget man sætter pris på og som er en nødvendighed. Det var nok ikke så acceptabelt tidligere, da det så virkede som om man ikke havde travlt, hvilket var in. 😀

   Reply

Skriv en kommentar