Så blev det aften

27. august 2010

Dagen har stået i arbejdets tegn. Først et par timer her ved computeren, hvor jeg var optaget af jobsøgning og skrivning af ansøgning. Da klokken blev hen ad ni, smuttede jeg i arbejdstøjet og kørte til Odense for at leje en trailer med et af det der høje gitre rundt om. grunden til jeg havde brug for sådan én var, at alt hækaffaldet, både det fra da min far var her og det jeg selv har taget, plus det halve æbletræ og en del mere, nu lå nede på græsplænen foran huset. Det var en ordentlig bunke og jeg måtte køre to gange før alt var væk. Nøj et arbejde og for at det ikke skal være løgn, fandt jeg lige lidt flere planter, som trængte til at blive reduceret i størrelse.

Da jeg endelig var færdig, og havde afleveret trailerne til udlejeren igen, trængte jeg i den grad til et bad og lidt mad. Men først badet og lige som jeg var færdig kom først Christian hjem og minutter efter ham, kom Søren.

Vi fik handlet og jeg havde heldigvis rester fra i går, så aftensmaden var af den lette slags. Nu er sønnike taget over til en kammerat som har fået installeret en bar på sit værelse og den skal så indvies i aften. Derfra tager de vist ned til en af pigerne fra slænget og fester videre. Dejligt at de sådan kan hygge sig, men endnu dejligere er det, at de aldrig er vildt berusede, de er som bare i lidt bedre humør, men alle kan altid selv stå og gå. 🙂

for pokker hvor har det været en pragtfuld sensommer dag, flere af dem er hjertens velkommen. Nu vil jeg smide benene op og så læne mig tilbage og se om der evt. skulle være noget at interesse i tv, hvis ikke finder jeg nok et eller andet at læse i.

Ha’ en dejlig sensommerfredag aften ikke. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Michael Hanmann 27. august 2010 at 20:22

  Læsning er en skøn fordybelse, jeg elsker at læse og læser stort set alt lige fra skønlitteratur til selvudviklingsbøger, samt tidsskrifter og selvfølgelig blogs.
  God Fredag aften.

  • Reply Catarina 28. august 2010 at 10:59

   @Michael Hanmann: Tak skal du have – det var en dejlig aften. hvor læsningen blev til om foto. 😉

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.