Menu
Familieliv / Skallebølle 2004-2021

Så blev det aften

Dagen har stået i arbejdets tegn. Først et par timer her ved computeren, hvor jeg var optaget af jobsøgning og skrivning af ansøgning. Da klokken blev hen ad ni, smuttede jeg i arbejdstøjet og kørte til Odense for at leje en trailer med et af det der høje gitre rundt om. grunden til jeg havde brug for sådan én var, at alt hækaffaldet, både det fra da min far var her og det jeg selv har taget, plus det halve æbletræ og en del mere, nu lå nede på græsplænen foran huset. Det var en ordentlig bunke og jeg måtte køre to gange før alt var væk. Nøj et arbejde og for at det ikke skal være løgn, fandt jeg lige lidt flere planter, som trængte til at blive reduceret i størrelse.

Da jeg endelig var færdig, og havde afleveret trailerne til udlejeren igen, trængte jeg i den grad til et bad og lidt mad. Men først badet og lige som jeg var færdig kom først Christian hjem og minutter efter ham, kom Søren.

Vi fik handlet og jeg havde heldigvis rester fra i går, så aftensmaden var af den lette slags. Nu er sønnike taget over til en kammerat som har fået installeret en bar på sit værelse og den skal så indvies i aften. Derfra tager de vist ned til en af pigerne fra slænget og fester videre. Dejligt at de sådan kan hygge sig, men endnu dejligere er det, at de aldrig er vildt berusede, de er som bare i lidt bedre humør, men alle kan altid selv stå og gå. 🙂

for pokker hvor har det været en pragtfuld sensommer dag, flere af dem er hjertens velkommen. Nu vil jeg smide benene op og så læne mig tilbage og se om der evt. skulle være noget at interesse i tv, hvis ikke finder jeg nok et eller andet at læse i.

Ha’ en dejlig sensommerfredag aften ikke. 🙂

2 kommentar

  • Catarina
    28. august 2010 at 10:59