Menu
Teknologi

Lidt nyt grej

Her til middag smutte sønnike og jeg en tur i Rosengårdscentret. Sønnike manglede en trøje og lidt andet og jeg ville lige forbi fotohandleren og kikke på en trådudløser til mit kamera. Jeg har jo i forvejen min lille IR udløser, men med den skal man stå på den rigtigt side og pege præcist på kameraets ene side, der hvor modtagere er og det var en smule irriterende.

Jeg fik først en trådløs med sender i hænderne men den kostede 799,- yea right, som om jeg bruger den i tide og utide. Men den næste fladt lidt mere i min smag. Den havde ledning en “hold spejlet oppe” funktion og så var prisen kun en 200 lap og så er den fra firmaer Dörr, som mit stativ også er fra. Så den røg med hjem.

Jeg har som allerede leget lidt, men det var mere for at prøve end og ikke til det jeg regner med at skulle bruge den til. 🙂 Men et par liljer, som alligevel stod på langbordet blev sat foran linsen, flashen sat på ledning og lukketiden skruet op på 1/1000 sec, for at lukke alt andet lys ude. Resultatet ses nedenfor.


~Billedet er taget med solen bragende ind af vinduet bag blomsten.

0

9 kommentar

 • Fru E
  28. august 2010 at 21:08

  Vi var samme sted i eftermiddags, men smuttede dog hurtigt igen. Du er bare god med det kamera. Håber Christian fik sig en ny trøje også 🙂

  God weekend.

  Reply
  • Catarina
   29. august 2010 at 09:01

   @Fru E: Vi var der heller ikke lang tid, da Christian vidste hvilken trøje han ville have (Humör) og hvor han kunne finde den. Og jeg vidste jo også hvilken forretning jeg skulle ind i. 😀

   God weekend til dig og familien. 🙂

   Reply
 • Anne F
  28. august 2010 at 23:57

  Det nye udstyr skal du nok få glæde af. Allerede et smukt foto. God fornøjelse.

  Reply
  • Catarina
   29. august 2010 at 09:03

   @Anne F: Tak for det. 🙂 Fotoet blev nu mest taget for sjov med den nye udløser, men jeg kommer helt sikkert til at brude den en del. 🙂

   Reply
 • Anders
  29. august 2010 at 00:02

  Super billede, Catarina. Jeg skal da vist have kigget lidt mere på High-Speed Flash 😉

  Reply
  • Catarina
   29. august 2010 at 09:04

   @Anders: Ja det bliver du nød til, det er faktisk også ret anvendeligt når du tager protrætter og ikke ønsker baggrunden med. 🙂

   Reply
 • Kim
  29. august 2010 at 13:26

  Jeg troede egentlig jeg havde skrevet en kommentar, men har nok glemt at trykke “send” 🙁

  Rigtig flot billede og god brug af dybdeskarphed, selvom du skriver at det bare var for sjov.

  Jeg var ude for at fotografere solnedgangen i fredags, og der ville en fjernudløser havde være en stor hjælp, så det vil jeg nok prøve næste gang. Kunne ikke lige finde nogen der havde din Dörr på lager, men fandt en fra Hama der vist næsten er det samme.

  Reply
  • Catarina
   29. august 2010 at 13:48

   @Kim: Jeg har også prøvet at skrive en kommentar engang hvor jeg vist også glemte at trykke på send. S**** træls.

   Dörr var den der var billigst og med ledning i den lokale fotoforretning, men et hvilken som helt fabrikat, vil jeg tro dur. Jeg er ihvertfald allerede meget glad for den og ved at der er masser af situationer hvor jeg kommer til at bruge den. 🙂

   glæder mig til at se nogle billeder fra dig hvor du har brugt den. Jeg regner selv med at lave nogle lidt anderledes i den kommende uge, skal lige have købt et par småting først. 🙂

   Reply
 • Bag om billedet – Catarina.dk
  13. april 2021 at 11:27

  […] sat på mit stativ. Hvorefter jeg skruede en lampe fast på det ene ben og fastgjorde min trådudløser, til kameraet. Jeg indstillede kameraet […]

  Reply

Skriv en kommentar