Menu
Teknologi

Lidt nyt grej

Her til middag smutte sønnike og jeg en tur i Rosengårdscentret. Sønnike manglede en trøje og lidt andet og jeg ville lige forbi fotohandleren og kikke på en trådudløser til mit kamera. Jeg har jo i forvejen min lille IR udløser, men med den skal man stå på den rigtigt side og pege præcist på kameraets ene side, der hvor modtagere er og det var en smule irriterende.

Jeg fik først en trådløs med sender i hænderne men den kostede 799,- yea right, som om jeg bruger den i tide og utide. Men den næste fladt lidt mere i min smag. Den havde ledning en “hold spejlet oppe” funktion og så var prisen kun en 200 lap og så er den fra firmaer Dörr, som mit stativ også er fra. Så den røg med hjem.

Jeg har som allerede leget lidt, men det var mere for at prøve end og ikke til det jeg regner med at skulle bruge den til. 🙂 Men et par liljer, som alligevel stod på langbordet blev sat foran linsen, flashen sat på ledning og lukketiden skruet op på 1/1000 sec, for at lukke alt andet lys ude. Resultatet ses nedenfor.


~Billedet er taget med solen bragende ind af vinduet bag blomsten.

9 kommentar

  • Catarina
    29. august 2010 at 09:01