Menu
Livet / Teknologi

Nogle snegle er ok, men nogle er det bestemt ikke

De sidste mange år har vi faktisk ikke haft nogle iberisk skovsnegl (dræbersnegle) i vores have og det er både fordi vi ligger ret højt, men osse fordi Søren flittigt har hakket dem over med spaden og på den måde fået dem udryddet. Men desværre er der mange der ikke har det lige så let som os og det har firmet jeg arbejder for, osse et middel imod, og faktisk har jeg prøvet det på de par stykker jeg har set i haven og de har gnaske det i sig og kravlet i skjul for at dø.

Nå men altså, sådan en omgang vejr som vi har for tiden, er det helt rigtige vejr for sådan nogle snegle og derfor kommer vi på TV2 med vores sneglefilm, fra på fredag af.

Et I klar over hvor svært det er at få snegle til at gøre præcis det man gerne vil have dem til. Vi havde faktisk hele 6 snegle som vi prøvede, før end vi fant én som ikke vendte ryggen, krøllede sig sammen eller bare skred. Det tog en hel dag at få de billeder i kassen, men det var super sjovt og vi stod og jyblede og klappede i vores små hænder og et shoot lykkedes. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Susanne
  26. juni 2013 at 16:29

  Tålmodighed er en dyd, siger man. Og det kan der være noget om 🙂

  Reply
  • Catarina
   26. juni 2013 at 17:36

   Den var i den grad sat på en prøve den dag. 🙂

   Reply
 • Nola
  26. juni 2013 at 17:12

  Herligt. Ja, en af de ting man ikke tænker over når man “bare” ser sådan en film 😉

  Reply
  • Catarina
   26. juni 2013 at 17:36

   Det tænker vi faktisk heller ikke over nu bagefter – men sjovt at være med til. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar