Menu
Livet / Teknologi

The Edinburgh Military Tattoo

Selvom det er rigtig mange år siden jeg selv var en del af en stor pigegarde, som rejste rund i hele Europa og optrådte, så er der stadig en lille garder inden i mig. Jeg kan simpelthen ikke lade være med at gå i takt, når jeg høre et garde spille. Sidste det skete, var da vi var på messe i Herning. Jeg skal lige se hvem det er og nyder denne, for nogen, kedelige underholdning.

Dengang jeg selv var aktiv, drømte vi alle om en dag at se tattooet i Edinburgh live, da vi selv var ret gode til det (vi blev Danmarksmester i netop den disciplin), men det er for mit vedkommende aldrig blevet til noget.

Når jeg så sidder på youtube og ser sådan en optræden af Top Secret Drum Corps fra Sweitz, så river det i mig igen. De performer med en fantastisk præcision og er en nydelse at se på.

Nu er ønsket skrevet på min ønskeseddel, måske det en dag går i opfyldelse. Men nu glemmer jeg det i hvertfald ikke. 🙂

6 kommentar

 • Susanne
  12. marts 2013 at 07:18

  Super start på dagen, sidder og får gåsehud. Jeg kan huske at der for mange år siden én gang om året var Tattoo i Slagelse og jeg var der med mine forældre et par af deres venner og deres børn. Det var sådan en fed oplevelse….

  Reply
  • Catarina
   12. marts 2013 at 17:21

   Det kan jeg forestille mig det var Susanne 🙂 Det er altså specielt at opleve sådan en optræden live. 🙂

   Måske jeg skal se om der stadig er tattoo i Slagelse, det kunne være fedt at opleve igen. 🙂

   Reply
 • Nola
  12. marts 2013 at 08:10

  Sjovt hvad vi alle af livserfaringer gemmer på 😀
  Ja, det er smukt når så mange mennesker kan få det til at gå op i en højere enhed… præcision på højeste plan!
  Jeg kan se at sæsonen først starter her i maj, så du kan nå det endnu.
  En af mine arbejdskollegaer spiller sækkepibe i et lille “band” og er fuldstændig optaget af det, han siger også at det er en verden for sig 🙂
  Dejlig tirsdag 🙂

  Reply
  • Catarina
   12. marts 2013 at 17:23

   Ja, billetter kan jeg sikkert godt få fat i Nola, men det er lige det der med tiden til at tage fri, for når jeg alligevel er derover, så kan vil jeg også gerne besøge en enkelt veninde jeg har som nu er flyttet til netop Edinbrough 🙂

   Der er en speciel ånd i sådan et orkester eller grade noget som jeg ikke har oplevet i andre sammenhæng. Og jeg gad da godt prøve sådan en sækkepibe. 😉

   Reply
 • Jannie
  12. marts 2013 at 16:27

  Har det præcis som dig med, at gå i takt. Så snart musikken rammer mine ører får benene sit helt eget gamle-garder-liv 🙂

  Selv nåede jeg kun tatooet i Slagelse og på Rosenborg slot og hvis man er til den slags, så er det hammer flot og facinerende.

  Reply
  • Catarina
   12. marts 2013 at 17:27

   Det er sjovt, at sådan noget stadig hænger ved efter så mange år. Men det er nok fordi vi viksede op med det, for jeg var 10 år da jeg startede og 19 da jeg stoppende. 🙂

   Men elsker at høre den musik i gudebilledet. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar