Menu
Bloggeriet / Livet

1.000.024 er dæleme mange

Ja, det er et stort tal og jeg må da også sige at jeg er helt bildt glad og meget ydmyg over at have nået dertil.

For lidt siden kikke jeg ud i maskinrummet, for at se hvordan det stod til derude og der så jeg at, bloggens indlæg er blevet lidt over en million gange, siden jeg i maj måned 2007 satte en tæller på bloggen her.

20130311-165628.jpg

20130311-165631.jpg

Ikke at der har været en million besøgende, men dem der har besøgt bloggen har tilsammen kikket på mine indlæg over en million gange.

Tak til alle jer der gider at læse med herinde og alle som også skriver en lille kommentar. En million tak skal I have. 🙂

Det er nemlig også det der gør det hyggeligt, at skrive om min helt almindelige hverdag, som ofte er fyldt med både slå- og stavefejl.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

21 kommentar

 • Pernille
  11. marts 2013 at 17:38

  Wauw, det er lidt vildt. Og helt vildt lækkert.
  Jeg synes også det er ret vildt, at jeg har været syg et par dage, ikke har kigget med, og pludselig har du skrevet femogtyve indlæg, jeg ikke har læst 🙂

  … Må hellere skynde mig at læse videre 🙂

  Reply
  • Catarina
   11. marts 2013 at 18:22

   Ja, det er helt vildt Pernille og det gør mig også enormt glad. 🙂

   Sygdom er ingen herre over og når jeg selv er syg, så får jeg heller ikke læst andre blogs og det bliver heller ikke til ret megen skriveri fra mig selv af. Jeg synes det er flot at andre kan når de er syge, men jeg kan ikke. 🙂

   Godt du er ved at være på toppen igen. Og mange tak for din dejlige kommentar. 🙂

   Reply
 • Jannie
  11. marts 2013 at 18:00

  Slå- og stavefejl hænger jeg mig ikke i her. Du sender en masse positivitet og inspiration ud af bloggen og det må også være derfor, så mange læser med. Tillykke med millionen 🙂

  Reply
  • Catarina
   11. marts 2013 at 18:27

   Tak skal du have Jannie og mange tak for de søde ord om bloggen her, det gør mig virkelig glad at du tænker sådan. 🙂

   Reply
 • Nola
  11. marts 2013 at 18:18

  Tillykke, så kan du kalde dig millionær! Det er godt gået 🙂
  Du rammer helt sikkert noget af det som mange søger og genkender. Og det skønne på din blog er at der er liv! Man mærker at der sidder en bagved som bliver glad for en kommentar, det er ikke bare en livløs blog hvor man hverken får svar eller nogensinde ser bloggeren på ens egen blog. Du gør det s…. godt Catarina. Og du har en fart på som tager pusten fra enhver 😀
  Super og’ aften og sol dig i roserne 🙂

  Reply
  • Catarina
   11. marts 2013 at 18:30

   Mange tak skal du have Nola. 🙂
   Jeg tror det er lidt det “almindelige” læserne godt kan lide og jeg er vist ret så almindelig. 😉

   Jeg har altid sagt til mig selv, at det er vigtigere at svare de læsere der ligger en kommentar end at skrive et nyt indlæg. For jeg elsker jo også at få en lille kommentar og så skal man (jeg) også svare, det er det mindste jeg kan gøre.:-)

   Tak for din søde kommentar om bloggen og mig. Det glæder mig virkelig at du ser sådan på den og mig. 🙂

   Reply
 • Marina Nothlev
  11. marts 2013 at 19:54

  Flot cat 🙂
  Det er altid en fornøjelse at følge med i dine gøremål, nemt og overskue og enkelt at læse din blog
  Keep ón the god work 🙂

  Reply
  • Catarina
   12. marts 2013 at 06:28

   Tak skal du have søde ven 🙂 Dejligt du synes om at læse med herinde. 🙂

   Reply
 • Layoni
  11. marts 2013 at 20:19

  Wow. Det er sgu flot. Over en million, men forstår det nu godt, for det er en dejlig blog du har Catarina 🙂 jeg kigger forbi dagligt. Sommetider op til flere gange om dagen, og elsker du deler dine opskrifter med os læsere 🙂 så stort tillykke med millionen 🙂

  Reply
  • Catarina
   12. marts 2013 at 06:29

   Tusinde tak skal du have Layoni 🙂 Det glæder mig at du synes om bloggen her og det jeg deler. Dejligt du kikker forbi næsten dagligt.

   Mange tak for din kommentar, den luner. 🙂

   Reply
 • Therese
  11. marts 2013 at 21:45

  Hvor er det sejt 🙂
  Jeg blir’ her og læser med, en million klik mere !

  Reply
  • Catarina
   12. marts 2013 at 06:30

   Det gør du bare søde Therese. 🙂 Vi ses forhåbentligt snart igen. 🙂

   Reply
 • Koh-I-Noor (Bettina)
  12. marts 2013 at 05:21

  Det er godt nok helt vildt mange, men du er ski da også sådan en dejlig kvinde, så der er ikke noget at sige til, at vi er mange, der nyder at høre om dit liv og dine tanker 🙂
  Fortsat god blogging!

  Reply
  • Catarina
   12. marts 2013 at 06:31

   Åhh, hvor er du sød Bettina, mange tak skal du have. 🙂

   Ja, det er mange og slet ikke noget jeg troede da jeg i sin tid oprettede bloggen her. 🙂

   Reply
 • gittesp
  12. marts 2013 at 11:54

  Wow… det er mange 🙂
  Det er da skønt – tænk at så mange læser med her, det må gøre godt indeni.
  Jeg selv følger også dagligt på din fine side… pyt med stave/slå-fejl 😉

  Reply
  • Catarina
   12. marts 2013 at 17:25

   Det er vildt underligt Gitte, men også dejligt at så mange synes om de hverdagsindlæg jeg smider op her. 🙂

   Godt du er lige glad med stavefejlene, for de kan nok ikke undgås, men min lette ordblindhed. 😉

   Reply
   • gittesp
    12. marts 2013 at 18:26
   • gittesp
    12. marts 2013 at 18:27

    undskyld, hvis jeg går for tæt på – nu (er jo uddannet inden for området) men ER du diagnosticeret ordblind??? Når jeg spørger er det fordi mange får den etiket på sig uden at være ordblind. Og så viser det sig ofte at der bare er nogle områder de har svært ved – som kan trænes væk.

    Reply
    • Catarina
     12. marts 2013 at 18:35

     Du går bestemt ikke for tæt på Gitte 🙂

     Jeg har hele mit skoleliv aldrig kunne stave eller høre hvordan ord skulle staves (min mand er god til at udtale dem rigtigt, så jag letter kanstave til ord, som egentlig er lette, men for mig svære)

     Så i 9 klasse flyttede jeg skole og min daværende dansklære, fant rigtig hurtig ud af, via diverse test, at jeg havde problemer med dobbeltkonsonanter, æ og e og endelser og gav mig et par tips, så jeg kunne rette noget af det. Han kalde det en lettere form for ordblindhed og specielt på dobbeltkonsonanterne, men diagnosticeret hos en læge eller hvor sådan noget foregår, er jeg ikke. 🙂

     Reply
     • gittesp
      12. marts 2013 at 21:17

      OK, tak. Jeg skal nok lade være med at komme med lange udredninger og tale fag-fagligt. Fortsæt endelig med at skrive trods div små fejl 🙂

      Reply
      • Catarina
       12. marts 2013 at 21:41

       Det må du som eller godt Gitte, kan nemlig godt lide at lære nyt. 🙂

       Jeg fortsætter og du må have en god aften, det der er tilbage af den. 🙂

Skriv en kommentar