Menu
Livet

Så så man lige mig ligge der og rode rundt

Det var det skønneste solskinsvejr i dag og jeg nød i den grad cykelturen til jobbet (og for den sags skyld også hjem), men jeg nåede at komme ned og bide i græsset på vej til job i dag.

Et par kilometer fra jobbet, skal jeg dreje til venstre og da der er pænt med tragik på det tidspunkt, og ingen cykelsti, holder jeg pænt øje med alle biler bag fra og dem forfra. Nå, men jeg skulle jo til venstre og det var der også en bil der skulle, så jeg holder mig selfølgelig helt inde ved kantstenen. En anden bil bagfra, ville absolut køre indenom og forbi den bil der holder og skal til venstre (altså mellem mig og bilen), lige som jeg har bremset så meget for at gøre holdt, men også præcis for tidligt til at jeg er klikket ud af pedalerne. Det ender med at jeg holdt så meget til højre og bremset så meget, i det bilen køre forbi, at jeg og cyklen holder helt stille 😕 Og en to hjulet cykel, kan ikke holde balancen selv, så jeg væltede stille og roligt ned til højre.

Det må have set ualmindeligt komisk ud, synd at jeg ikke filmede eller fotograferedes det. 😆 jeg slog mig heldigvis ikke, da det var en græsrabat jeg landede i og jeg kom da også hurtigt på benene og cyklen igen, hvorefter jeg fortsatte og kom hel på job. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

14 kommentar

 • Annemette
  12. marts 2013 at 20:23

  Äh nej, sikke da en klaphat! Godt der ikke skete noget med dig eller din cykel 😉

  Reply
  • Catarina
   12. marts 2013 at 20:27

   Ja, det var heldigt nok. 🙂 men sjovt har det sikkert set ud. 😛

   Reply
 • Nola
  12. marts 2013 at 20:48

  nej nej nej, pas nu lige på dig selv!! 😀 ja, sådan et slowmotin styrt har sikkert fået smilet frem på et par stykker 😀

  Reply
  • Catarina
   12. marts 2013 at 21:12

   Ja Nola det er jeg osse sikker på. Men nu har jeg lært det på den “hårde” måde 😀

   Reply
 • Rav og krat
  12. marts 2013 at 20:59

  Det var da noget af et stunt godt at der ikke skete noget alvorligt
  Go’ aften *KNUS*

  Reply
  • Catarina
   12. marts 2013 at 21:13

   Tak og i lige måde Gitte 🙂

   Det var heldigt jeg ikke have fart på 😉

   Reply
 • Layoni
  13. marts 2013 at 05:36

  For dælen da Catarina. Ja, uanset hvor meget man passer på, så kan der hurtigt ske ubehagelige situationer, men godt du ikke kom noget til. Min tanke var først, ja, det har hun ud af det, at låse fødderne fast på pedalerne, men det er fordi jeg ikke har en dyt forstand på alt det smarte man kan købe til sin cykel 😉 god dag til dig 🙂

  Reply
  • Catarina
   13. marts 2013 at 05:41

   Din første tanker er nu ikke så dum enda Layoni 🙂 for det var jo fordi jeg have låst fødderne fast, for jeg tror ikke at det var sket, hvis jeg bare havde haft alm. sko på. 🙂
   Men så lærte jeg det… klik ud af på pedalerne før, når tragikken er tæt og jeg skal holde. 🙂

   Ha’ en rigtig god onsdag. 🙂

   Reply
 • Susanne
  13. marts 2013 at 07:12

  Øv altså, men godt der ikke skete noget, andet end forskrækkelsen og det kan sommetider også være nok. Det går forhåbentlig bedre de andre dage 🙂

  Reply
  • Catarina
   13. marts 2013 at 07:19

   Det er jeg sikker på Susanne, for nu er jeg ligesom blevet den erfaring rigere. 🙂

   Kan du have en god dag. 🙂

   Reply
 • qvinde
  13. marts 2013 at 09:19

  Det er lige præcis den jeg frygter Cat., med god grund, har lavet den uden klamper og cykelsko, så:(

  Reply
  • Catarina
   13. marts 2013 at 10:55

   Aii, for filand da Qvinde, den har du ikke lavet uden cykelsko altså, man skulle tro det var dig der var blondinen af os to. 😆

   Reply
 • qvinde
  13. marts 2013 at 22:12

  Mindst ja, jeg har da været så dygtig bare at stoppe stille og roligt for rødt og glemme at sætte fødder på jorden, resultatet kender du lige som. Tror de andre der holdte i krydset synes det var mere sjovt end synd 😉

  Reply
  • Catarina
   14. marts 2013 at 05:15

   😆 ja, det kender jeg og man skynder jeg op og på cyklen og håber at ingen så det, og det ved man jo godt alle gjorde. 😉

   Reply

Skriv en kommentar