Så så man lige mig ligge der og rode rundt

12. marts 2013

Det var det skønneste solskinsvejr i dag og jeg nød i den grad cykelturen til jobbet (og for den sags skyld også hjem), men jeg nåede at komme ned og bide i græsset på vej til job i dag.

Et par kilometer fra jobbet, skal jeg dreje til venstre og da der er pænt med tragik på det tidspunkt, og ingen cykelsti, holder jeg pænt øje med alle biler bag fra og dem forfra. Nå, men jeg skulle jo til venstre og det var der også en bil der skulle, så jeg holder mig selfølgelig helt inde ved kantstenen. En anden bil bagfra, ville absolut køre indenom og forbi den bil der holder og skal til venstre (altså mellem mig og bilen), lige som jeg har bremset så meget for at gøre holdt, men også præcis for tidligt til at jeg er klikket ud af pedalerne. Det ender med at jeg holdt så meget til højre og bremset så meget, i det bilen køre forbi, at jeg og cyklen holder helt stille 😕 Og en to hjulet cykel, kan ikke holde balancen selv, så jeg væltede stille og roligt ned til højre.

Det må have set ualmindeligt komisk ud, synd at jeg ikke filmede eller fotograferedes det. 😆 jeg slog mig heldigvis ikke, da det var en græsrabat jeg landede i og jeg kom da også hurtigt på benene og cyklen igen, hvorefter jeg fortsatte og kom hel på job. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

14 kommentar

 • Reply Annemette 12. marts 2013 at 20:23

  Äh nej, sikke da en klaphat! Godt der ikke skete noget med dig eller din cykel 😉

  • Reply Catarina 12. marts 2013 at 20:27

   Ja, det var heldigt nok. 🙂 men sjovt har det sikkert set ud. 😛

 • Reply Nola 12. marts 2013 at 20:48

  nej nej nej, pas nu lige på dig selv!! 😀 ja, sådan et slowmotin styrt har sikkert fået smilet frem på et par stykker 😀

  • Reply Catarina 12. marts 2013 at 21:12

   Ja Nola det er jeg osse sikker på. Men nu har jeg lært det på den “hårde” måde 😀

 • Reply Rav og krat 12. marts 2013 at 20:59

  Det var da noget af et stunt godt at der ikke skete noget alvorligt
  Go’ aften *KNUS*

  • Reply Catarina 12. marts 2013 at 21:13

   Tak og i lige måde Gitte 🙂

   Det var heldigt jeg ikke have fart på 😉

 • Reply Layoni 13. marts 2013 at 05:36

  For dælen da Catarina. Ja, uanset hvor meget man passer på, så kan der hurtigt ske ubehagelige situationer, men godt du ikke kom noget til. Min tanke var først, ja, det har hun ud af det, at låse fødderne fast på pedalerne, men det er fordi jeg ikke har en dyt forstand på alt det smarte man kan købe til sin cykel 😉 god dag til dig 🙂

  • Reply Catarina 13. marts 2013 at 05:41

   Din første tanker er nu ikke så dum enda Layoni 🙂 for det var jo fordi jeg have låst fødderne fast, for jeg tror ikke at det var sket, hvis jeg bare havde haft alm. sko på. 🙂
   Men så lærte jeg det… klik ud af på pedalerne før, når tragikken er tæt og jeg skal holde. 🙂

   Ha’ en rigtig god onsdag. 🙂

 • Reply Susanne 13. marts 2013 at 07:12

  Øv altså, men godt der ikke skete noget, andet end forskrækkelsen og det kan sommetider også være nok. Det går forhåbentlig bedre de andre dage 🙂

  • Reply Catarina 13. marts 2013 at 07:19

   Det er jeg sikker på Susanne, for nu er jeg ligesom blevet den erfaring rigere. 🙂

   Kan du have en god dag. 🙂

 • Reply qvinde 13. marts 2013 at 09:19

  Det er lige præcis den jeg frygter Cat., med god grund, har lavet den uden klamper og cykelsko, så:(

  • Reply Catarina 13. marts 2013 at 10:55

   Aii, for filand da Qvinde, den har du ikke lavet uden cykelsko altså, man skulle tro det var dig der var blondinen af os to. 😆

 • Reply qvinde 13. marts 2013 at 22:12

  Mindst ja, jeg har da været så dygtig bare at stoppe stille og roligt for rødt og glemme at sætte fødder på jorden, resultatet kender du lige som. Tror de andre der holdte i krydset synes det var mere sjovt end synd 😉

  • Reply Catarina 14. marts 2013 at 05:15

   😆 ja, det kender jeg og man skynder jeg op og på cyklen og håber at ingen så det, og det ved man jo godt alle gjorde. 😉

  Skriv en kommentar