500 den ene vej og 500 den anden

26. juni 2013

DSC_6270I dag har jeg hverken spinning eller løb på programmet og egentlig er vejret heller ikke til så megen udendørsaktivitet, da det er blæsende og fuldstændigt solforladt derude. Så jeg har måtte tyg til min hulahopring som er en af de dersens tunge nogen med “buler” på. Mit vejer 2,5 kg og i starten da jeg brugte det blev jeg både gul, blå og sort på hofterne, men det gør jeg helsigvis ikke mere – som søren sagde, det ligner jo hustruvold hi hi.

Men det er sjovt og når det køre hurtigt, så får jeg alligevel pulsen op og maven bliver strammet op uden at jeg behøver at forlade huset. Jeg tager altid 500 med uret og 500 imod uret, det er ok – men hvis der er for mange dage uden motion, så kommer altallet op, men det bliver så fordelt med 500 begge veje om morgenen og så en omgang igen om aftenen.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

8 kommentarer

 • Reply Christina 26. juni 2013 at 20:18

  Sådan en har jeg også, den bliver brugt næsten hver dag – kommer dog ikke op på de 500 (endnu) 🙂

  • Reply Catarina 26. juni 2013 at 20:58

   Jeg synes den er rigtig god at bruge og efter 3-4 dage, var jeg allerede oppe på de 500. 🙂

 • Reply Mette 26. juni 2013 at 23:01

  Du er simpelthen for sej:-). Rigtig god ide med lidt alternativ motion! Her til aften har jeg trænet lattermusklerne i Cirkusrevyen 🙂

  • Reply Catarina 27. juni 2013 at 06:43

   Hi hi, det er slet ikke så tosset at få rørt lattermusklerne og i teltet på bakken er der i hvert fald rig mulighed for det. 😀

   Ha’ en dejlig torsdag.

 • Reply Susanne 27. juni 2013 at 11:15

  Uha, jeg tør simpelthen ikke, ville ellers gerne, men jeg er så ømskindet, og får så let blå mærker. Men du laver da også så mange at du laver for os begge 2, tror jeg 😉

  • Reply Catarina 27. juni 2013 at 12:00

   Det er som ikke fordi det gør ondt, jeg får bare blå mærker og det får jeg så ret så let. Jeg snupper bare et par dobbeltopper, så er der lidt ekstra til dig. 😀

   • Reply Susanne 27. juni 2013 at 18:48

    Du får da også alt det fornuftige frem i mig, så nu vil jeg besøge den lokale sportsbutik i morgen og se på udvalget af ringe. Måske også Sara vil være med, vi har jo hele sommerferien til at øve os i 🙂

    • Reply Catarina 28. juni 2013 at 08:14

     Hi hi, jeg har vist en dårlig indflydelse på dig. Jeg tror I vil synes det er en ret sjov form for motion og så kræver den ikke noget specielt tøj, eller at man behøver at gå udenfor. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.