Menu
Livet / Skallebølle 2004-2021

En af de morgener

Man skulle tror det er jul, for efter en tur ud i haven, som er fugtig, og hvor store tunge dugdråber falder som sagte musik ned igennem træernes blade, kunne det mest at alt god minde om en julepyntet have. Der er i masse vis af små og store net med glimtende dugperler på. De er i nattens løb er blevet lavet af de 8-benede, som der åbenbart bor mange af i min have.

D71_3363

Jeg er faktisk slet ikke vild med dem, men jeg har lært at leve med dem udenfor vel om mærket, og jeg kan, så længe de ikke bevæger sig, også sagtens fotografere dem. Men at der er så mange, som alle de spind i have tyder på, det var jeg alligevel ikke helt klar over. Eller…. jeg har nok bare skudt tanke fra mig.

D71_3365D71_3367

D71_3361

Men flot er det altså og det er jo den her årstid hvor de ses tydeligt, netop pga. duggen og inden længe vil nogle af dem sikkert også forvilde sig ind i varmen, men her får de ikke lov til at bo. Det bliver fanget af Søren og sat udenfor, men hvis jeg er hjemme selv, ja så er det altså støvsugeren der tages i brug. Sorry.

4 kommentar

 • Karin Abildhauge
  20. september 2014 at 09:34

  Vidunderlige smukke billeder.
  Og jul er der 3 mdr. + 4 dage til 🙂

  Jeg invitere ikke Spiderman ind, så ser jeg en er det en ubuden gæst, og her kan jeg godt være lidt voldsom, kan ikke have tanken hvis den rører mig, så syltetøjsglasset er ikke min måde, det er støvsugeren eller køkkenrulle, så ja, jeg er morder, jeg plejer at advarer dem, venter lidt, så de har chancen til selv at smutte 🙂

  God lørdag/weekend til dig søde.

  Reply
  • Catarina
   20. september 2014 at 15:41

   Jeg har lige hørt fra én på FB at de kravler ud af støvsugeren igen, den den metode skal vist ikke anvendes mere. 🙂 Men jeg tror til gengæld at Layonis (som skriver her nedenfor) skal prøves af, det må da være den mest “humane” metode,når Søren altså ikke lige er hjemme til at rede mig fra de store “moster” 😀
   Du ønskes også en god weekend Karin 🙂

   Reply
 • Layoni
  20. september 2014 at 13:43

  Flotte billeder. Jeg har også været i gang med kameraet, og fik taget en del billeder af de smukke spind. I stedet for støvsugeren, ku’ du så ikke prøve at tage edderkopperne med kosten? Der er jo lang skaft, og de kravler ind i børsterne, og så ryste den ud af vinduet? De er bestemt heller ikke lige mine yndlingsdyr, men jeg kan heller ikke nænne at slå dem ihjel 🙂 god weekend Cararina 🙂

  Reply
  • Catarina
   20. september 2014 at 15:53

   Dejligt at høre du får brugt “mit” kamera 🙂
   Det med kostn skal da helt klart afprøves næste gang jeg står ansigt til ansigt med et af de “moster” som jeg har det så svært med. Og jeg har det lidt som dig, at de behøver jo ikke dø, jeg vil bare ikke så gerne have dem indenfor. 😀
   Du ønskes også en god weekend Layoni og tusinde tak for tippet med kosten.

   Reply

Skriv en kommentar