Menu
Livet

Ren forkælelsers lørdag

Jeg elsker at få gaver, men hvem gør ikke det. Ja, jeg kender ikke nogen som ikke gider at få gaver. Og i dag er jeg da i den grad blevet forkælet.

De to ældste veninder, Sølvreven, Lille A og jeg, mødtes på Eydes Kælder kl 10.
Eydes Kælder har en af de bedste brunch i byen og så er den til at betale for penge. Deres udvalg er stort og der er noget for enhver smag.

IMG_4519
~På billedet, er vi færdige med at spise og venter på anden omgang drikkelse.

Da vi havde sidde og spist, spøger de til min fødselsdag, som jeg i år ikke gjorde det store ud af, da halvdelen af veninderne, ikke var i landet. Nå men de spørger om jeg havde fået nogle gode gaver, og det havde jeg jo og efter det svar, spurgte de om jeg ville have flere. Yes, det ville jeg da gerne. Og er du så gal hvor ejg blev begavet med lækkerier.

D71_3369

Der var bodycremer, olier, masker, hår produkter og lækre øjencrem og meget mere i den boldgade Der var lys, sevietter og en natkikkert, som jeg kan have med når jeg er ude og fotografere stjerner. Det var helt vildt. Og jeg er da i den grad overvældet over at få så mange skønne ting til forskønnelse.

Så til de to, siger jeg, TUSINDE tak for en dejlig formiddag i jeres selskab og EN MILLION tak for de fantastisk gaver. I er venner af ♥ og tak for det.

10 kommentar

 • Susanne
  20. september 2014 at 17:52

  Hvor er du heldig, skønt med sådan en overraskelse 🙂

  Reply
  • Catarina
   20. september 2014 at 18:16

   De er sådan nogle skønne kvinder og gaverne er lige så skønne som de. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  20. september 2014 at 17:54

  Sikke en bunke lækkerier – heldige dig – som garanteret har fortjent hver og en af dem 🙂

  Reply
  • Catarina
   20. september 2014 at 18:16

   Jeg føler mig i den grad heldige med sådan nogle veninder. 🙂

   Reply
 • Layoni
  20. september 2014 at 18:02

  Nej hvor dejligt med sådanne overraskelsesgaver 🙂 og hygge med de dejlige veninder. Det er bestemt noget man gider dyrke på en skøn frilørdag 🙂 Ja, du kan tro “dit” kamera bliver flittigt brugt. Jeg fik sat mig grundigt ind i det i ferien, og er super glad for det, og har fået taget mange flotte naturbilleder, og selvfølgelig af børnebørnene. Min kat har måttet stå model til mangt og meget i starten, og nu stikker hun af, når hun ser jeg tager det frem he he 🙂

  Reply
  • Catarina
   20. september 2014 at 18:19

   De er fantastiske og jeg kunne ikke forestille mig livet uden alle mine veninder. 🙂
   Hi hi, jeg kan lige se din kat for mig, men man skal jo øve sig og herhjemme var det meget familien der stod for skud, da jeg i sin tid startede. 😉 De løber dog ikke væk nu, men det er heller ikke deres ynglings beskæftigelse 😀
   Ha’ en dejlig aften Layoni.

   Reply
 • Yt
  20. september 2014 at 18:43

  Ikke dårligt med sådan en uventet overraskelse 👍
  Sikke lækkerier .

  Reply
  • Catarina
   20. september 2014 at 18:59

   Nej, det var det bestemt ikke Yt og jeg sidde ved langbordet og kikker på alle lækkerierne. 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  21. september 2014 at 11:02

  Vidunderligt med så meget forkælelse, og ja, det fortjener du ♥

  Altid hyggeligt med brunch og når det så er den bedste af slagsen så kan det jo ikke blive bedre 🙂

  Reply
  • Catarina
   21. september 2014 at 11:35

   Det var lidt overvældende at få gaver og specielt fordi jeg slet ikke havde forventet det. Og ja, det var en rigtig hyggelig brunch og bare det at være sammen var så skønt. 😀

   Reply

Skriv en kommentar