Menu
Teknologi

Første forsøg med Mælkevejen

…men det bliver bestemt ikke det sidste. Heller ikke selvom det var piv koldt at stå derude på en mark ved midnatstid. For jeg vil meget gerne forsøge at få endnu bedre billeder i kassen af vores flotte stjernehimmel og specielt den del af den som er “tyk og tæt”.

Mælkevejen/Milky Way

18 kommentar

 • Helle K.
  28. august 2014 at 08:48

  Fantastisk billede 🙂 🙂 🙂

  Reply
  • Catarina
   28. august 2014 at 08:49

   Tak skal du have Helle – men jeg tro jeg kan gøre det bedre med lidt øvelse. 😉

   Reply
 • Per Teilmann
  28. august 2014 at 08:55

  F…. i orden du 😉
  og vi glæder til fortsættelsen 😀

  Reply
  • Catarina
   28. august 2014 at 09:02

   Smiler stor – tak Per det gør ejg også selv og næste gangskal jeg have lidt mere tøj på og lidt varmt at drikke med 😀

   Reply
 • Susanne
  28. august 2014 at 13:07

  Hold så lige op… det er jo s…. flot. Glæder mig til flere af disse smukke billeder 🙂 Glæder mig til at komme til Odense i weekenden, på campingpladsen lige “midt i” byen.

  Reply
  • Catarina
   28. august 2014 at 14:34

   Hi hi, nu skal det være klart i vejret for at det kan lade sig gøre og det er det desværre ikke så tit lige for tiden. 🙂
   Men der skal nu nok komme flere, for jeg skal ud og øve mig. 😀
   Jeg håber vejret viser sig fre sin pæne side, ellers kan det godt blive lidt træls.
   Vi tager så til KBH her i weekenden, for forude venter et bryllup og en 40 års fødselsdag. 🙂

   Reply
 • Mette
  28. august 2014 at 13:14

  Det er saftsuseme smukt 🙂

  Reply
  • Catarina
   28. august 2014 at 14:34

   Mange tak skal du have Mette. 😀

   Reply
 • Døb en stjerne…
  28. august 2014 at 17:40

  […] Catarina har i nat fotograferet den smukkeste stjernehimmel… men vidste du, at du rent faktisk kan døbe en stjerne? […]

  Reply
 • Karin Abildhauge
  29. august 2014 at 08:04

  Så smuk, sidder her med åben mund og…

  Reply
  • Catarina
   30. august 2014 at 07:58

   Mange tak søde Karin – jeg er selv imponeret over hvor smukt det er. Jeg har set mange billeder af sådan en himmel, men jeg har aldrig drømt om at jeg selv kunne få noget der bare lignede lidt, i kassen. 😀

   Reply
 • Layoni
  29. august 2014 at 17:58

  Så smukt at man helt glemmer at trække vejret 🙂 glæder mig til dine næste stjernebilleder 🙂

  Reply
  • Catarina
   30. august 2014 at 08:00

   Hvor er du sød Lauoni, mange tak. 🙂
   Jeg håber der bliver flere klare aftner/nætter, hvor det er muligt at få taget sådan nogle billeder. 🙂

   Reply
   • Layoni
    30. august 2014 at 09:27

    Håber jeg også, for jeg har endnu aldrig set så smuk en stjernehimmel, men har heller ikke turdet gå ud sent om aftenen, eller nat, på en øde mark helt alene, og det er jo umuligt at se så mange stjerner med alt det bylys der er tændt konstant 🙂 men overvejer det da kraftigt, nu hvor jeg har set din smukke stjernehimmel 🙂 god weekend til dig og dine Catarina 🙂

    Reply
    • Catarina
     30. august 2014 at 11:14

     man kan ikke se den med det blotte øje (eller jeg kunne ikke), men med en langtids eksponering kan det ses på kameraet. Jeg havde så en app, der viste mig hvor på himlen jeg skulle pege kameraet hen. 🙂
     Jeg have hele marken for mig selv og kunne snildt have hørt hvis der kom nogen og bilen stod ikke mange meter fra mig – ellers havde jeg nok også haft lidt betænkligheder. 🙂

     Reply
 • Layoni
  31. august 2014 at 08:13

  Men modig er du nu alligevel, men man glemmer vel alt omkring sig, når man fanger så smukke billeder 🙂 jeg er desværre ikke så godt inde i alt det man kan med et kamera, men det kan læres, og det vil jeg bestemt også have sat mig ind i når tiden er der til 🙂 godt nok smart med en sådan app 🙂

  Reply
  • Catarina
   31. august 2014 at 19:23

   Hi hi, måske en smule – men der sker nu egentlig aldrig noget herude på landet. 😀
   Du kan sagtens lave den slags billeder med dit kamera – så du må se om du kan lokke en med ud på en mør mark en aften/nat. 🙂

   Reply
 • Ren forkælelsers lørdag – Catarina
  20. september 2014 at 16:08

  […] i den boldgade Der var lys, sevietter og en natkikkert, som jeg kan have med når jeg er ude og fotografere stjerner. Det var helt vildt. Og jeg er da i den grad overvældet over at få så mange skønne ting til […]

  Reply

Skriv en kommentar