Menu
Familieliv / Skallebølle 2004-2021

Gammedaws mad

Efter vi i går havde sendt Christian af sted i den meget lange bil, blev vi enige om at aftensmaden skulle være af den gode gammeldaws, og da ingen af os gad lave mad, kørte vi ud til Carlslund og indtog den i de små hyggelige krostuer.

IMG_1967

Det e rslet ikke så tosset med sådan en omgang stegt flæsk med nye kartofler og persillesovs og stegt kalvelever med brun sovs. Vi var mere end godt mætte da vi senere kom herhjem, faktisk overmætte, for Søren og Sebastian faldt om på sofaen, mens jeg ikke helt kunne finde ro. Jeg er ikke så god til at spise så meget mad som jeg gjorde i går, så jeg gik ud i den lette regn og slog græsset. Det hjalp lidt og så fik jeg osse lige set til mine pæoner og nogle af de andre blomster som, på trods af den manglende sommervarme, blomstre lystigt.

IMG_1969

IMG_1972

I dag er der en del på programmet og jeg vil se at komme i omdrejninger.

8 kommentar

 • Pernille
  28. juni 2013 at 08:51

  Jeg har også en del på programmet i dag. Faktisk har jeg slet ikke tid til at sidde her og kommentere. Men nu gjorde jeg det alligevel 🙂

  God fredag og god fornøjelse med fest og det hele.

  Reply
  • Catarina
   2. juli 2013 at 19:49

   Tak skal du have Pernille – vi nåede det hele og nød alle dagene i fulde drag. 🙂

   Tak for alle dine dejlige kommentare. 🙂

   Reply
 • Susanne
  28. juni 2013 at 09:31

  Det lyder jo egentlig ganske fornuftigt, det med at komme igang 🙂

  Reply
  • Catarina
   2. juli 2013 at 19:50

   Hi hi, det var ret så godt – for jeg nåede det hele til tiden. 🙂

   Reply
 • Nola
  28. juni 2013 at 09:39

  Elsker stegt flæsk!!!! Uhm, så kann man kun komme til at spise for meget!
  Rigtig god fredag – nyd den 🙂

  Reply
  • Catarina
   2. juli 2013 at 19:51

   Tak, fredagen var god og den blev nydt til fulde. 🙂

   Reply
 • gittesp
  28. juni 2013 at 17:23

  Ja, det er slet ikke så tosset med “mad som vor mor lavede det”… og hyggeligt ser det ud. God aften 🙂

  Reply
  • Catarina
   2. juli 2013 at 19:51

   Det er rigtigt hyggeligt derude Gitte. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar