Gammedaws mad

Efter vi i går havde sendt Christian af sted i den meget lange bil, blev vi enige om at aftensmaden skulle være af den gode gammeldaws, og da ingen af os gad lave mad, kørte vi ud til Carlslund og indtog den i de små hyggelige krostuer.

IMG_1967

Det e rslet ikke så tosset med sådan en omgang stegt flæsk med nye kartofler og persillesovs og stegt kalvelever med brun sovs. Vi var mere end godt mætte da vi senere kom herhjem, faktisk overmætte, for Søren og Sebastian faldt om på sofaen, mens jeg ikke helt kunne finde ro. Jeg er ikke så god til at spise så meget mad som jeg gjorde i går, så jeg gik ud i den lette regn og slog græsset. Det hjalp lidt og så fik jeg osse lige set til mine pæoner og nogle af de andre blomster som, på trods af den manglende sommervarme, blomstre lystigt.

IMG_1969

IMG_1972

I dag er der en del på programmet og jeg vil se at komme i omdrejninger.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
8 thoughts on “Gammedaws mad”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.