Menu
Arbejdslivet / Kvindeliv

En dejlig dag er ved at gå over i aften

D71_3845

Dagen startede rigtig tideligt, mest fordi jeg kan lide det sådan, men også fordi, jeg havde et par småting der skulle fra hånden, inden dagen rigtig gik i gang. Onsdag har været én af de dage hvor arbejdet bare gled letter og hurtigere end normalt, og med solskin uden for kontorets store glasfacade og med et skrivebord som støder op til selvsamme facade, så var der masser af dejlig lys, som gør underværker for hjernen.

Da jeg kom hjem, var det stadig lyst og jeg iførte mig en stor trøje og tilbragte en lille times tid i haven. Nu er jeg for længst trukket indenfor, men stadig med ansigtet vendt mod haven og lige nu er himlen bare så smuk. Det varer ikke ved, så det er med at nyde den, inden solen helt forsvinder.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

4 Kommentar

 • Celena
  30. oktober 2014 at 17:45

  I am also trying to make the most of the sun that we still have…. it will be dark soon enough! xox

  SVAR
  • Catarina
   30. oktober 2014 at 19:39

   Its important to enjoy the sun and store som D-vitamines. 😀

   SVAR
 • Karin Abildhauge
  1. november 2014 at 14:05

  Onsdag var en vidunderlig dag ude, fik desværre ikke mødt så meget af den andet gennem vinduet på jobbet, og ved yngste med foreberedelse til eksamen. Fik cyklet og gået en tur 😉

  SVAR
  • Catarina
   2. november 2014 at 17:16

   Jeg nåede heller ikke så meget end du, men trods alt en lille time ude i haven og solen og den blev nydt. 😀
   Dejligt at I fik eksamen på plads og at I havde en hyggelig dag sammen.

   SVAR

Skriv en kommentar