Menu
Kunst, kultur, sport & mad

Call The Midwife, Downton Abbey mm

Et lille tip til jer som ikke kan vente på at der kommer nye afsnit af Call the Midwife eller de sidste afsnit af sæson 4 af Downton Abbey, bliver vist i dansk tv. Her på denne side kan I finde dem og mange andre serier også Game of Thrones.

Jeg selv havde egentlig ikke rigtig fået fulgt med i Downton Abbey, da jeg bare er så dårlig til at følge serie i tv og specielt at vente på det næste, som jeg så ofte glemmer. Men nu er jeg med og glæder mig til næste sæson som efter signe skulle starte i september.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

8 kommentar

 • Karin Abildhauge
  10. april 2014 at 01:24

  Tusind tak.
  Jeg “glemmer” også lige at se næste afsnit. Heldigvis kan jeg optage, så det gør jeg 🙂

  Reply
  • Catarina
   11. april 2014 at 07:47

   Jeg er heller ikke gog til at optage og hvis jeg endelig husker det, så kan jeg som regel ikke vente med at se næste afsnit – men det behøver jeg så heller ikke mere med det link her. 😀

   Reply
 • Mette
  10. april 2014 at 16:53

  Jeg er en sucker for Downton Abbey og faldt med en brag for Call the Midwife så dit fif falder i min gode jord – Tak Catarina 🙂

  Reply
  • Catarina
   11. april 2014 at 07:50

   Velbekomme Mette – jeg er også selv ret glad for det link og hold nu op hvor er der meget forskelligt derinde. 😀

   Reply
 • Susanne
  10. april 2014 at 22:17

  1000 tak for tippet, den kendte jeg ikke.
  Lige nu ser jeg Supernatural season 9, jeg kan næsten ikke få armene ned 😉

  Reply
  • Catarina
   11. april 2014 at 07:53

   Velbekomme Susanne – jeg blev også overrasket over at der sådan er så mange serier tilgængelige på nettet og det endda før de er blevet vist i DK. 🙂 Jeg har nu set alle afsnittene af Downton Abbey og glæder mig til næste sæson. Måske jeg sammen med manden kaster mig over Games Of Thrones. 🙂

   Reply
 • Pernille
  17. april 2014 at 23:18

  I øjeblikket kan jeg slet ikke finde ud af at følge med i serier… Så jeg må lige kigge lidt nærmere på den side 🙂

  Reply
  • Catarina
   21. april 2014 at 18:37

   Det har jeg aldrig æret god til, derfor er denne side helt fantastisk. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar