Menu
Teknologi

Lang Historie Kort

_DSF4285

De to ældste venidner og jeg, havde i går en biografaftale. Lille A have fået fribilletter til Lang Historie Kort, da hende skole og nogle af hendes børn er med i filmen.

Inden vi mødtes på banegårdscentret til lidt mad, skyndte jeg mig lige ind på Odense Centralbibliotek, som ligger i Banegårdscentret og fik brevstemt. Jeg har brevstemt de sidste mange gange, da jeg ikke gider at stå i kø på selve valgdagen.

Vi mødtes først til lidt mad for derefter at se filmen ‘Lang Historie Kort’.

Filmen handler om en flok venner som man følger dem hen over en årrække på forskellige mærkedage. Nytårsaften, Sankthans, Jubilæum, Fødselsdagen og Brylluppet. Der er kærlighed, glæde og fest glade dage, men der er også utroskab, konflikter og opbrud. Ikke mindst afledt af de kriser, der følger med, det at stifte familie og tage ansvaret. Jeg kunne ikke undgå at komme til tænke på filmen ‘Fire bryllupper og en begravelse’, (som jeg forøvrigt synes er en skøn film) da hele opbygningen og historien er meget lid den film. Der var mange passager hvor alle i salen (ca. 50 personer) grinede samtidig og er noget af det er er dejligt ved at gå i biografen. Vi forlod biografen med et stort smil på læben og vi følte så i den grad underholdt.

Nu kalder ugens sidste arbejdsdag og solen skinner fra en skyfri himmel. Det kan kun bli’ en go’ dag.

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  4. juni 2015 at 07:43

  Tak for en dejlig filmanmeldelse. Den frister, måske skulle der findes tid 🙂

  Tusind tak, ønsker også dig en dejlig arbejdsdag, og en snarlig god forlænget weekend, den sidste i 2015, hvor det skyldes en eller anden dikteret dag.
  Glæder mig til turen på cyklen, så smukt det er derude 🙂 – temp. skulle stige så lækkert.

  Reply
  • Catarina
   4. juni 2015 at 08:58

   Velbekomme Karin. 🙂
   Ja, det er en virkelig smuok dag i dag og bare det at blæsten har lagt sig så meget at det nærmest føles vindstille, er et kæmpe plus. 🙂
   God tur på cyklen 🙂

   Reply

Skriv en kommentar