Menu
DIY

En lille prøve, som ikke virkede så godt

Jeg har en del rester at noget uld/bomuld og jeg tænkte at jeg vile se om det egentlig også kunne lade sig gøre at filte sådan noget garn. Jeg startede i går på et par små hjemmesko i str. 18-20 i lyseblå. Det tog ikke mange timer at lave sådan et par, for jeg startede ikke ud med mere end 38 masker.

D71_3982

D71_3997

Nu er de blevet vasket ved 60° og de er da blevet mindre og en smule filtede, men ikke nær så filtede som dem jeg lavede til mig selv, i sidste uge. Skidt pyt, der skal som nok kommet et par barefødder der kan bruge dem på et tidspukt, eller osse forære jeg dem til andre.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

5 Kommentar

 • Karin Abildhauge
  27. november 2014 at 08:15

  Hvor er de søde. Dem du lavede i sidste uge til dig selv, blev de ikke lavet i 100% uld? Hvis så ligger svaret der, mht. krympningen.

  I øjeblikket hedder det djævlehue /huer her 🙂

  Reply
  • Catarina
   27. november 2014 at 16:19

   Ja, dem jeg lavede i sidste uge er i 100% uld, så jeg er klar over at de nok ville filte mere end dem her. Men jeg vil nu prøve at give de næste en omgang ved 90° C og så se om de ikke lige bliver en tand mere filtede. 😀
   God fornøjelse med dine huer – de er også tiltrængt, for det er dælme blevet koldt.

   Reply
 • Nanna H. Hansen
  27. november 2014 at 15:55

  Hvis du har lyserødt garn vil jeg gerne bestille et par – til marts. Og nej – jeg skal desværre ikke på barsel… Det skal min søster 🙂
  Du er simpelthen en knag, Cat. Seriøst – tager du imod bestillinger så er jeg aftager af et par, som dem du lavede til dig selv i sidste uge.

  Reply
  • Catarina
   27. november 2014 at 16:21

   Det kunne ellers være hyggeligt hvis det var dig der ventede en bette en. 😉
   Jeg skal nok lave et par i lyserød og et par til dig selv, men jeg tør ikke love hvornår det bliver færdige, men det skal nok være inden marts. 😀
   Bruger du størrelse 37-38 i sko?

   Reply
 • Babytæppe – Catarina
  16. maj 2016 at 15:55

  […] nu er der lidt til mere til babykassen og jeg har som allerede startet endnu et lille tæppe op og også det bliver af rester, men denne […]

  Reply

Skriv en kommentar