Menu
DIY

En lille prøve, som ikke virkede så godt

Jeg har en del rester at noget uld/bomuld og jeg tænkte at jeg vile se om det egentlig også kunne lade sig gøre at filte sådan noget garn. Jeg startede i går på et par små hjemmesko i str. 18-20 i lyseblå. Det tog ikke mange timer at lave sådan et par, for jeg startede ikke ud med mere end 38 masker.

D71_3982

D71_3997

Nu er de blevet vasket ved 60° og de er da blevet mindre og en smule filtede, men ikke nær så filtede som dem jeg lavede til mig selv, i sidste uge. Skidt pyt, der skal som nok kommet et par barefødder der kan bruge dem på et tidspukt, eller osse forære jeg dem til andre.

5 kommentar

 • Karin Abildhauge
  27. november 2014 at 08:15

  Hvor er de søde. Dem du lavede i sidste uge til dig selv, blev de ikke lavet i 100% uld? Hvis så ligger svaret der, mht. krympningen.

  I øjeblikket hedder det djævlehue /huer her 🙂

  Reply
  • Catarina
   27. november 2014 at 16:19

   Ja, dem jeg lavede i sidste uge er i 100% uld, så jeg er klar over at de nok ville filte mere end dem her. Men jeg vil nu prøve at give de næste en omgang ved 90° C og så se om de ikke lige bliver en tand mere filtede. 😀
   God fornøjelse med dine huer – de er også tiltrængt, for det er dælme blevet koldt.

   Reply
 • Nanna H. Hansen
  27. november 2014 at 15:55

  Hvis du har lyserødt garn vil jeg gerne bestille et par – til marts. Og nej – jeg skal desværre ikke på barsel… Det skal min søster 🙂
  Du er simpelthen en knag, Cat. Seriøst – tager du imod bestillinger så er jeg aftager af et par, som dem du lavede til dig selv i sidste uge.

  Reply
  • Catarina
   27. november 2014 at 16:21

   Det kunne ellers være hyggeligt hvis det var dig der ventede en bette en. 😉
   Jeg skal nok lave et par i lyserød og et par til dig selv, men jeg tør ikke love hvornår det bliver færdige, men det skal nok være inden marts. 😀
   Bruger du størrelse 37-38 i sko?

   Reply
 • Babytæppe – Catarina
  16. maj 2016 at 15:55

  […] nu er der lidt til mere til babykassen og jeg har som allerede startet endnu et lille tæppe op og også det bliver af rester, men denne […]

  Reply

Skriv en kommentar