Menu
Familieliv

Langt om længe

IMG_4665

Jeg er altså ikke god til at vente og specielt ikke på nye ting, ligesom jeg heller ikke er god til at vente efter en tid hos frisøren. I dag var ventetiden endelig over og Søren og jeg kunne hente min vores nye bil. Den stod inden for hos forhandleren og vente på os da vi kom derud og det eneste vi lige skulle gøre var at klare betalingen, få lidt information og så aflevere nøgler og papirer på den gamle bil.

IMG_4666

Jeg synes stadig at det er sjovt at nye biler allerede har kørt nogle kilometer, når man får dem udleveret. Jeg ved godt at den selvfølgelig skal læsses af og for lastbiler fra fabrikken og denne her skulle også op og have en tectyl behandling, og de selvfølgelig også lige skal tjekke at den nu er ok, inden vi får den udleveret. Denne her, har så “kun” kørt 16 km, formimod den jeg hentede for nogle år siden, havde hele 23 km på bagen.

IMG_4667

Nu er det fredag og i aften står der julefrokost med firmaet på programmet, og der får Søren så lov til at prøve den, for jeg kører nemlig selv derud, hvor Søren så kan køre bilen sikkert hjem og hente mig. Så lidt får han lov til at kører, men jeg tror nu nok at jeg skal ud på noge småture her i weekenden.

8 kommentar

 • Tina Liel
  28. november 2014 at 15:40

  Tillykke – hvor er den lækker! Ha ha det med de allerede kørte kilometer tænkte jeg også da vi fik vores for nylig. Gemalen fik en Mitsubishi Oulander som firmabil og er superglad for den. God weekend søde og nyd weekend køreturene♥ Knus

  Reply
  • Catarina
   29. november 2014 at 13:27

   Tak skal du have Tina. 😀
   Hvorfor er det lige at de ikke kan nulstille eller gøre noget andet ved de kilometer. 😆 Du og familien må også have en god weekend. 😀

   Reply
 • Helle K.
  28. november 2014 at 19:39

  Tillykke – det må være dejligt med sådan en helt ny og næste ubrugt bil 🙂

  Reply
  • Catarina
   29. november 2014 at 13:29

   Tak skal du have Helle og ja, det er dejligt, men jeg har jo prøvet den nogle gane før, men det er nu alligevel skønt. 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  29. november 2014 at 07:41

  Tillykke med det vidunderlige køretøj.

  Sangen “Lille Lise” – fik en hue rød, omkrives til Lille cata lille cata fik en en dejlig dy, sov med den om natten……..

  Håber du nød julefrokosten.

  God lørdag/weekend.

  Reply
  • Catarina
   29. november 2014 at 13:30

   Hi hi, tak Karin og jeg har hygget mig med mit nyge “grej” og har allerede afprøvet alle funktioner. 😀

   Julefrokosten var en fantastisk lækkerbisken og en vi alle i den grad nød og så hyggede vi os osse sammen. Dejligt. 😀
   God weekend til dig ven.

   Reply
 • Layoni
  30. november 2014 at 17:09

  Ej altså for en lækker sag du der har fået dig 🙂 stor tillykke med den. Tror den klæder dig Catarina 🙂

  Reply
  • Catarina
   1. december 2014 at 14:56

   Den er faktisk ret så lækker og dejlig at kører rundt i og ja, den klær mig. 😀

   Reply

Skriv en kommentar