Køreklar

6. november 2008

Siden tirsdag morgen, har jeg kørt rundt i en lånebil, da min egen bil været på værksted. Ikke fordi der var noget galt med den, men fordi den skulle have et vintertjek og have vinterdæk på. Der har også været en medtrafikant inde og snitte bundstykket ved højre fordør så der er kommet en lille bule. Den bule skulle også rettes ud.

I går eftermiddags ringede de så fra værkstedet, at jeg kunne komme og hente bilen på vej til arbejde i dag. Det er dejligt at vide, at jeg nu kan kører vinteren trygt i møde. Med andre ord; nu må der godt komme frost og sne for min skyld. 🙂

Update: Bilen var vasket og støvsuget og stod inde i hallen, da mekanikkerne mente jeg godt ville have en varm bil. Det kan man ski da kalde service. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

7 kommentarer

 • Reply Marianne 6. november 2008 at 08:06

  Hold da op en service….. det har jeg aldrig hørt om

 • Reply Elizabeth H. 6. november 2008 at 09:16

  Wauw, det var en dejlig service 🙂

 • Reply Madame 6. november 2008 at 09:33

  Det var meget fin service! Og skønt at du kunne køre i en lånebil, mens din egen blev serviceret.
  Jeg har kørt rundt i en lånebil i en uge – og nu savner jeg min egen …

 • Reply et cetera 6. november 2008 at 11:24

  Hvor ligger det værksted?!? 😉 Det var da ualmindeligt betænksomt – og et godt eksempel på hvordan forholdsvis små ting kan glæde og lysne en dag 🙂

 • Reply Catarina 6. november 2008 at 14:31

  Marianne
  Det er altid en super service. 😉


  Elizabeth
  Ja det er rart at få så god service. :-S


  Madame
  Det er så dejligt at have min egen bil igen. 🙂


  Et cetera
  Det er som bare Bilhuset Ronald Carlsen A/S i Odense. Jeg har altid fået en super service hos dem. 😛

 • Reply Bambi72 6. november 2008 at 14:45

  Dejlig at der stadig findes steder, med lidt service 😀

 • Reply Catarina 6. november 2008 at 15:41

  Bambi72
  Ja det er super dejligt. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.