Menu
Familieliv

Snehvid

Her inden klokken slog 10 i formiddags, tænkte jeg, at med det fine solskin skulle min lille bil havde sig det aller første bad. Ikke at den ikke har trængt til det før, men jeg ville godt have at tectyl behandlingen par dage før vi fik den, havde bidt sig ordentligt fast. De sidste rester tectyl som ikke gik af i vaskehallen, tog jeg og fjerende med lidt motorrens.

IMG_4967

Nu står den nedefor og ser fin, ren og snehvis ud igen – helt snehvid er den nu ikke helt, da det er en perlehvid, men det skal man altså have en helt almindelig hvid bil ved siden af, for at se.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Karin Abildhauge
  8. februar 2015 at 15:30

  Det er noget helt specielt, først at få nøglen til en helt ny bil, og derefter den første tur i vaskehallen. Fremadrettet bliver det turen i vaskehallen, skift fra vinter til sommerdæk, der gør forskellen.

  Det er sjovt med nuancer i “samme” farve, bare fordi der er en dråbe af en anden farve blandet i, så ændre det rimelig meget ved sammenligning, men hver for sig ses det ikke.

  Reply
  • Catarina
   8. februar 2015 at 15:45

   Det er sådan lidt bæveren når man gøre den første gang, mere fordi, at maskine jo kan “fade” sammen over bilen 😉 Jeg ved godt det er så godt som sjældent det sker , men alligevel 😀
   Det er som om en ren bil kører meget bedre end en der er beskit og jeg nød turen hjem.
   På dne lille her, har vi valgt at have helårs dæk, dem der hedder ‘mud and snow’ og det er faktisk ok. Vi har en temmelig stejl bakke op til kontoret og der havde en af kollegaerne, som havde sommerdæk på, meget svært ved at komme op, da der lå sne. Den ene dag brugte han 5 forsøg, og det kunne ses i sneen, men jeg havde ikke problemer, så de virker. 😀
   Ja, det er utroligt så lidt der skal til for at en farve får en helt anden nuance.

   Reply
 • Mette
  8. februar 2015 at 20:59

  Poloen har også været til vask i weekenden… og sørme om ikke den stadig var blå og blomstret inden under alt mudderet 🙂

  Reply
  • Catarina
   9. februar 2015 at 06:58

   Hi hi, der var du da heldig 😉 Man kan jo næsten sige at forårsblomsterne er kommet frem. 😀

   Reply

Skriv en kommentar