Menu
Familieliv

Det’ fredag, det’ dejligt

..og de gule blomster i forhaven er begyndt at blomstre.

Fredagen er og bliver min yndlingsdag, simpelthen for din den rummer det hele. En lille smule arbejde, udsigt til 2 hele fridage og så føles den længere end andre dage, på den gode måde. I dag gik Bossen på ferie og er væk de næste tre uger, så en fredagsøl inden fyraften ved middagstid, skulle nydes. Derefter stod den på et lille besøg hos tandlagen som kun havde pænt at sige om mine tænder, nemlig “0 huler” Det vidste jeg nu godt, for jeg har altid kunne mærke om der har været noget. Men han synes jeg var for hår ved mit tandkød og anbefalede mig at jeg skifte til en el-tandbørste.

Derefter havde jeg en aftale med Søren ude ved Peugeot, hvor vi skulle hentes Søren lille nye sorte sag. Dejligt den nåede at komme inden vi drager på ferie, som vi jo gør allerede på næste fredag.

Resten af fredageftermiddag er gået med hygge og snak og en smule shopping, jeg skulle jo lige hente en el-tandbørste, som så blev til to – sønnike måtte også heller få én. Eftermiddagen er nu blevet til aften og vi hygger fortsat. Slet ikke nogen ringe måde at tilbringe en fredag på, når jeg nu selv skal sige det.

Ha’ en dejlig aften ikke. 🙂

PS. Er sikker på at Spunken melder sin ankomst inden for de næste 12 timer. 🙂

2 kommentar

  • Catarina
    1. juli 2011 at 20:35