Regnfuld nat

30. juni 2011


~24 mm på en nat, er vist helt ok.

Nattens regn bragte en noget anden luft med sig, end vi har været forvendt med her de sidste par dage. Jeg vågnede omkring kl. 3 i nat ved, at regnen væltede ned. Det blev den så ved med i et par timer og i den tid lå jeg og læste, jeg var simpelthen for frisk til at sove, men synes heller ikke at jeg ville stå op, det var jo trods alt nat. Så er det at jeg er glad for at e-bogen er opfundet, for med den er det ikke nødvendigt at tænde lyset for at læse, og dermed undgik jeg også at vække Søren. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Helle K. 30. juni 2011 at 11:12

  Sådan et par natteravne 😉 vi har kun fået 17 mm, men det er også nok, når jeg tænker på, at Magnus sover på en luftmadres til Nibe Festival- jeg forventede næsten, at han ville sejle hjem i nat. 🙂

  • Reply Catarina 30. juni 2011 at 15:55

   @Helle K.: Øjj, det er ikke sjovt at ligge i telt og skal feste igennem når det er sådan et vejr – håber det så vil holde tørt fra nu af deroppe i Nibe. 🙂

 • Reply Bente 30. juni 2011 at 21:34

  Hvor er du en betænksom kone ;-).
  Regnen kom først her over middag – og slet ikke i de mængder. Og det klager jeg skam ikke over!

  • Reply Catarina 1. juli 2011 at 07:03

   @Bente: Betænksomheden går skam begge veje. 🙂 Vi havde også regn ved middagstid, men det blev ikke til mere en små 5 mm, så det var ikke så slemt – haven har dog haft godt af regnen, kan jeg se. 🙂

  Skriv gerne en kommentar