Menu
Hverdagen

Regnfuld nat


~24 mm på en nat, er vist helt ok.

Nattens regn bragte en noget anden luft med sig, end vi har været forvendt med her de sidste par dage. Jeg vågnede omkring kl. 3 i nat ved, at regnen væltede ned. Det blev den så ved med i et par timer og i den tid lå jeg og læste, jeg var simpelthen for frisk til at sove, men synes heller ikke at jeg ville stå op, det var jo trods alt nat. Så er det at jeg er glad for at e-bogen er opfundet, for med den er det ikke nødvendigt at tænde lyset for at læse, og dermed undgik jeg også at vække Søren. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

4 Kommentar

  • Catarina
    30. juni 2011 at 15:55