Menu
Teknologi

Aiii nu må det stoppe Catarina

To “Sure opstød” i streg, det er altså bare et for meget, jeg ender skisme bare med at hedde hende den sure mokke eller noget. 😀 Så har kommer lige lidt foto-lege-billeder. Jeg sad og kaster en pakke tykkegummi op i luften og fik den idé, at det må da kunne fotograferes med den anden hånd med flashen som synker med bagerste lukkergardin, mens jeg kaster med den anden.

Nå men altså, det er jo så ikke lige verdens letteste opgave fokusere manuelt før skudet, når jeg ikke ved helt hvordan jeg kaster med ventre hånd, har jo ligesom kameraet i højre, men jeg gjorde hvad jeg kunne for at “gætte” hvor pakke ville falde og lavede på fokus der.

Tre skud hvor tyggegummipakken rent faktisk er med på billeet, men ingen af dem er skarpe. Nå, men jeg må finder én jeg kan lege med, en anden gang – det kunne skisme da være hyggeligt, for jeg kaster da ekstremt dårligt. 🙂

6 kommentar

  • Catarina
    29. juni 2011 at 20:34