Menu
Foto, Film & Videoer mm

Aiii nu må det stoppe Catarina

To “Sure opstød” i streg, det er altså bare et for meget, jeg ender skisme bare med at hedde hende den sure mokke eller noget. 😀 Så har kommer lige lidt foto-lege-billeder. Jeg sad og kaster en pakke tykkegummi op i luften og fik den idé, at det må da kunne fotograferes med den anden hånd med flashen som synker med bagerste lukkergardin, mens jeg kaster med den anden.

Nå men altså, det er jo så ikke lige verdens letteste opgave fokusere manuelt før skudet, når jeg ikke ved helt hvordan jeg kaster med ventre hånd, har jo ligesom kameraet i højre, men jeg gjorde hvad jeg kunne for at “gætte” hvor pakke ville falde og lavede på fokus der.

Tre skud hvor tyggegummipakken rent faktisk er med på billeet, men ingen af dem er skarpe. Nå, men jeg må finder én jeg kan lege med, en anden gang – det kunne skisme da være hyggeligt, for jeg kaster da ekstremt dårligt. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

 • Anita
  29. juni 2011 at 20:28

  Ind med lidt sukker, dit sure løg ;-D

  SVAR
  • Catarina
   29. juni 2011 at 20:34

   @Anita: Har lige spist en stor fed is – den gjorde godt, måske jeg kan tåle endnu én. 😆

   SVAR
 • Helle K.
  29. juni 2011 at 20:54

  Tag du bare to 😉
  Sjov ide til et foto.

  SVAR
  • Catarina
   30. juni 2011 at 07:37

   @Helle K.: Det gjorde jeg osse og nøj hvor var de begge gode. 😀

   Idéen er som god nok, men udførelsen knap så skarp. 😆

   SVAR
 • Donald
  29. juni 2011 at 21:15

  Nu er det koldskål tid.

  Jeg overvejede forleden dag hvordan jeg kunne få skarpe billeder af svaler i flugt over en bølgende bygmark.

  Jeg tror ikke det kan lade sig gøre med mit kamera, som dog kan fryse udløbet af en Å med fart på bølgerne. En dag med sol og svaler på arbejde prøver jeg alligevel – det koster mig ikke noget andet end sved på panden (og det har jeg alligevel).

  Surhed bliver mindre, når man deler, glæder bliver større, når man deler 🙂

  SVAR
  • Catarina
   30. juni 2011 at 07:39

   @Donald: Der er som allerede købt ind til det her, så i dag laver jeg en portion, om ikke andet er det også en dejlig dessert. 🙂

   Nu ved jeg ikke hvad det er for et kamera du, men hvis det er et kompakt, så er der jo ikke lukkergardiner i, det er der kun i spejlreflekskameraer.

   God svalejagt. 🙂

   Og omkring din sidste linje, så giver jeg dig fuldstændig ret. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar