Menu
Dagligdagen

SK Caravan

Til info er SK Caravan, blevet informeret om at dette indlæg og des ordlyd og at det bliver offentliggjort her.

Den 24. marts skrev vi under på en købsaftale på køb af et styks CombiCamp hos SK Caravan i Blommenslyst. Vi vidste på forhånd, at den først skulle bestilles fra fabrikken så en leveringsdato kunne vi ikke sådan lige få. Helt ok med os, vi kender jo begge til produktionstider da jeg har har bejdet i en produktionsvirksomhed og Søren er desuden produktionsingeniør. SK Caravan ville give os besked når de fik en tilbagemelding fra Holland. Der der havde gået en månedstid og vi havde ikke hørt noget, smuttede Søren ned for at høre om der var nyt. De regnede med at vognen måske ville blive færdigprodukseret omkring den første uge i juni. Ok, vi havde jo tid nok, juli og vores sommerferie lå jo stadig langt væk.

Der der var gået endnu en måned, og vi stadig ikke havde hørt fået en endelig bekræftelse af Lars, som han havde lovet ved underskrivning af købsaftaen, blev Søren og jeg enige om, at jeg en dag efter arbejde skulle smutte forbi og høre om der var kommet en endelig dato. Da jeg ankom, var Lars som også er ejere af SK Caravan, ikke i forretningen, så jeg kom til at tale med M, og på mit sprgsmål om de havde hørt nyt fra Holland fik jeg svaret:

Taler du og din mand ikke talte sammen derhjemme?

Det måtte jeg så sige vi gjorde og spurgte så, lettere rystet, hvad han mente?

Ja, sidst da din mand var her fortalte jeg ham at den nok kom i den første uge af juni!

Ok, sagde jeg og gik rystet ud af forretningen og kørte hjem, men med en underlig fornemmelse af, ikke at være blevet behandlet særligt godt.

Da vi nåede til slutningen af den første uge i juni, kørte Søren og jeg igen derned for at høre om der var nyt og samtidig lige fortælle dem at den behandling jeg fik sidst ikke var en vi synes var passende.

Vi mødte Lars ude for an og han kan kunne berette at der ikke var kommet nogen vogn til os. Så var det at vi lige skruede den pæne facon af og spurgte, om hvornår han havde tænk sig og kontakte os for at fortælle det. Han tilstod at have glemt vores aftale omkring det at ringe. Jeg sagde at jeg heller ville have han ringede en gang for meget end engang for lidt. Vi aftalte så, at han nu fik et par dage til at finde ud af, hvad der blev af vores vogn og vi kunne så komme igen onsdag ugen efter.

Onsdag oprandt og vi var spændt på hvad de havde fundet ud af. Da vi kom, fortalte Lars, at han havde overdraget sagen til Claus for han talte bedre tysk, end han selv. Fair nok! Det viste sig, at Claus faktisk er en meget engageret gut som hele dagen havde prøvet at finde ud af, om vi fik en vogn og om det var den var med det rigtige telt med lynlås i kant til en bund (det er nemlig kun 2011 modellerne der har det). Claus havde forsøgt at få en nøjagtig dato ud af Holland og også om det var den vogn vi rent faktisk havde bestilt, de havde produceret. Det gik lidt trægt og Søren og Claus, blev enige om at Søren skulle skrive til Holland og se om det hjalp. Og sørme allerede om mandagen var der svar. Holland havde lavet en aftale med “dealeren” i Danmark om levering.

Søren og jeg kørte endnu engang ned til Claus og han have så heldigvis gode nyheder til os. Vognen ville komme til Danmark den efterfølgende mandag, altså den 20. juni. Yes! Han ville så booke tid på deres værksted, sådan at det ekstra tilbehør, cykelholdere, reservehjul osv. vi har bestilt kunne blive monteret og så ville vognen være klar til afhentning i fredags (d. 24/6).

Glade og forventningsfulde ankommer vi ved en 13 tiden til SK Caravan, for at hente vores CombiCamp. Og tro det eller la’ være – den stod der og så rigtig flot ud….. men og ja for fanden der er et endnu en gang et men i den her historie – der var ingen nummerplader på. Claus var lige mødt ind og havde fået beskeden, at de manglede en certifikerings for at motorkontoret ville lave plader til den. Jammen altså. Claus fik endnu engagn fat i Holland og de ville prøve at se havd de kunne gøre. Certifikatet endelig kom igennem på mail kl. 14:15, var vi klar til at køre afsted, men næ nej, så let skulle det åbenbars ikke være, for mototkontoret lukker kl. 14 om fredagen. Pisosse. Aftalen blev så at jeg, efter arbejde mandag, kom og hentede vognen.

Da vi køre hjem og på vejen hjem kom ordet “AMATØRER” over vores læber en par gange eller tre og vi ærgrerede os lidt, for Søren ville ikke være hjemme mandag og tirsdag og weekenden ville have været perfekt til lige at tjekke om alt er som det skal være. Vi køre trods alt på ferie fredag d. 8. juli, som faktisk er lige om lidt.

Mandagen kom og jeg må indrømme, at jeg var lidt spændt på om min mobil ville ringe med en aflysning. Men da jeg fik fri, havde jeg ikke hørt noget, så jeg trallede glad ned til forhandleren, tror jeg har nævnt at det er SK Caravan i Blommenslyst. Jeg ankom og en nydelig herre, som jeg ikke har set før, spørger om han kan hjælpe. Jeg spørger efter Claus, da han ligesom er blevet “vores mand” og får at vide at han er syg. Nå, det er der jo ikke noget at gøre ved, så jeg siger til den pæne ukendt herre, at jeg er kommet for at hente min CombiCamp – den pæne herre vender sig om og spørger ind på kontoret, hvor min gode “ven” M (ham der, ved en tidligere lejlighed talte så pænt til mig) og spørger om han kender noget til det.

Og hold nu fast på hat og briller – nu kommer der en ordveksling som viser hvor servicemindet M er og som i den grad gjorde mig edder spændt rasende den anden dag.

M:

Det var ikke det rigtige certifikat de havde fået i fredags, så der er endnu ikke kommet plader på.

Mig:

Ok, men jeg havde aftalt med Claus at I ringede hvis der var noget.

M:

Ja, han kendt kraftedme ikke til nogen aftaler.

Mig:

Aii, det kan godt være, men det er jo lidt træls at jeg igen skal køre forgæves.

M:

Jeg kender kraftedme da ikke til hvad I aftaler.

Mig:

Sådan skal du altså ikke tale til mig, så vidt jeg ved er jeg stadig kunden og du forhandleren og jeg har betallt for et produkt jeg endnu ikke har fået….

M kikker i papirene

og jeg fortæstter

på nær de sidste 5750, som betales ved afhentning.

M siger så, at han får det rigtigt cerfitikat med posten i morgen og jeg kan jo så bare komme og hente vognen i morgen. Jeg siger så pænt (forsøger i hvert fald) om han vil være sød at give besked hvis papiret ikke er med posten, da jeg ikke ønsker at køre forgæves igen.

M på en arogant måde:

Igen og igen..

Mig:

Ja, for vi var her jo også i fredags, som aftalt, for at hente vores vogn!

Jeg slutter med et vi ses i morgen. Heldigvis stod “den pæne herre og overhørte hele samtalen.

Konklutionen er, at jeg aldrig igen kommer til at handle med SK Caravan i Blommenslyst. For sådan en behandling ønsker jeg ikke at få igen. Egentlig synd, for de andre dernede er jo søde nok.

Nu er vogne i hus, men jeg måtte selv kontakte Skat for at høre, om det virkelig var rigtigt at en forhandler skulle have det originale papir for at få plader på en vogn, for det var den undskyldning jeg fik pr. telefon. For samme formiddag havde de ringet og fortalt at certifikatet ikke var med posten. Skat sagde, at sådan ét kunne forhandlere da selv udskrive og skrive under på og så komme ind med. Jeg ringede tilbage til forhandleren og fortalte hvad skat havde sagt og kl. 14:40 samme eftermiddag, ringer de og siger, at nu er plader på. Endelig!

22 kommentar

  • Catarina
    29. juni 2011 at 18:48