Menu
Camping / DIY

Mobil aircondition i campingvogn

Som jeg skrev i sommerferien, så har vi fået en mobil aircon til vores campingvogn. Det eneste vi lige havde lidt problemer med, var at få dækket vinduerne og varmeafledningsrøret ordentlig til, sådan at varmen ikke bare fes ind i campingvognen, lige så hurtig som ariconditionen fik varmen ud. Søren fandt et stort badelagen og en stak klemmer og så blever vinduet ellers pakket ind. Det var selvfølgelig ikke den bedste løsning, men det var hvad vi kunne lave på ferien og det fungerede.

Vi ville dog gerne have noget der sluttede bedre til og Søren fandt hurtigt han søgte på nettet.

Vinduerne blev målt op, et par træfiberplader indkøbt og en venindes datter konsulteret, da hun har masser af værktøj. Pladerne blev skåret til, sådan at vi har en plade til hvert af de vinduer, hvor vi har airconditionen stående i campingvognen.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Karin
  17. september 2022 at 09:59

  Fedt så er i klar til ferien. 💓

  Reply
  • Catarina
   19. september 2022 at 19:00

   Jeps 😀

   Reply

Skriv en kommentar