Menu
Dagligdagen

2 kursusdage i Århus

I mit nuværende arbejde, arbjerder jeg meget med at udforme installationsvejledninger til alle vores produkter. Vejledningerne lavet i Adobe Indesign som jeg efterhånden har arbejdet med i 15 års tid. Tegningerne som viser hvordan de enkelte installationer skal udføres, laver jeg i Google Sketsup, som er et 3D program. Når en tegning er færdig eksportere jeg den til et 2D billede, som jeg så sætter ind i Indesign.

Af og til laver jeg også en tegninger i Adobe Illustrator, men det går kanp så hurtigt med at få en tegning som i Sketsup, mest fordi jeg jo på alle Adobes programmer er autodidakt, og Adobe Illustrator, har jeg ikke brugt ret meget og derfor fedter lidt rundt i diverse menuer.

Nu får jeg heldigvis muligheden i morgen og på torsdag skal jeg på kursus i Århus hos Kursusfabrikken. Det bliver fedt at få nogle fif og måske en letter- og hurtigere arbejdsgang og dermed blive lidt mere effektiv, når jeg kaster mig over Illustrator. Jeg glæder mig i hvertfald til at komme afsted, og lære nyt. Måske jeg ligefrem ender med at blive en haj til Adobe Illustrator. Man ved aldrig.

2 kommentar

 • Karin
  17. september 2022 at 10:11

  Super ide med sådan et kursus.
  Jeg har siddet med forskellige udbud på byggerier hvor Mester er af den gamle skole, og gerne vil have tegningerne printet i A3 eller plottet i større format. Alt over A3 format er tydligere når der benyttes en plotter, mener håndværkerne. Det er for øvrigt ikke kun Mester, men en del af håndværkerne 50+, der gerne vil have papirform, og ja, har stået med en 21 årig der foretrak det. Når så et udbud ligger som en pdf fil, er tegningerne jo kun A4, nogle ligger dem i forlængelse, andre ligger dem inde midt i pdf filen. For alt dette kan fungere, skal virksomheden ikke være et lille kone/mester med under 10 ansatte virksomhed, for de programmer koster en formue. Heldigvis er udbudsgiver rimelig large til at fremsende tegningerne på mail, det er så vanskeligere når det er en af de større entreprenører deler udbuddet, og diverse deadline skal overholdes. Ellers arbejder jeg ikke med Adobe.

  Glæder mig til at hører lidt om de nye input

  Reply
  • Catarina
   19. september 2022 at 19:00

   Ja, det var fint – og dog, lidt spild af tid – for jeg fik kun 2 tim med og om jeg kommer til at bruge dem, er endnu uvist. Men dejligt at komme lidt ud 😀

   Reply

Skriv en kommentar