Menu
Livet

Et par lange dage

Så er jeg færdig med mit kursus i Århus. Det har været ganske fornøjeligt og jeg har fået et par ting med derfra, som jeg helt sikker kommer til at bruge, næste gang jeg åben Adobe Illustrator. Kurset lagde op til, at vi maksimalt ville være 5 deltager, vi var kun 3 og det var super fint. Da vi kun var 3 deltager, var der plads til spørgsmål, og underviseren havde også tid til dem der havde brug for det. Det var også hyggeligt at vi ikke var så mange, når vi samlet gik over i deres kantine for at spise frokost, for så gled snakket fint mellem os 4.

Det har dog været et par lange dage. Jeg er kørt hjemmefra kl 7 om morgen og er først landet herhjemme omkring 17:25. Men det har været en smuk kørertur og kun et par enkelte byger som ikke varede mere end små 5 minutter, så det har været ok.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Karin
  17. september 2022 at 10:16

  Sejt du kørte frem og tilbage efter så mange timer på skolebænken. Pyha. Og dog, hvis trafikken ikke gav hovedbrud omkring Vejle, E45 eller fra Odense til Lillebæltsbroen, så er det okay, for det er jo de steder der bliver nævnt næsten dagligt i vejmeldingerne.

  Skønt med så få, det var lige et hold der ville passe til mig 😉 – Tror dog jeg ville vælge et andet emne, noget der passer til min jobbeskrivelse 😉

  Reply
  • Catarina
   19. september 2022 at 19:01

   Som du også ved, så er det rarest at sove i egen seng og have ne morgen som man plejer. 😉

   Reply

Skriv en kommentar