Menu
Campingferie 2022

Mobil aircon til campingvognen

Vi har aldrig oplevet at vi ikke kunne sove pga. varmen, da temperaturene normalt flader ret så meget om aftenen inden vi skal i seng. I år er det dog meget varmere i løbet af dagen og dermed falder temperaturenen heller ikke så hurtigt om aftenen. Vi er ikke under 30 grader når vi går i seng og det forringer søvnkvaliteten og vi bliver noget så slappe. I går fik vi nok og besluttede os for at finde ud af om man kunne købe en lille mobil/transportable aircon. Vi søgte på nettet og fandt nogle Bauhaus/Silvan lignende varehuse her i Cahors.

Det første vi besøgte havde kun almindelige ventilatilatorer og nogle hvor der skulle puttes køleelementer i. Ikke lige det vi søgte. Det næste vi kører hen til var ret stort og hed Weldom – et rigtig gør det selv varehus – havde masser og det i forskellige størrelser, både den fysiske størrelse og hvad angår m2. Den mindste, som var til 10 m2, var lige have vi søgte, da vores vogn ikke er mere end ca. 10 m2.

Climatiseur mobile

Den hedder noget så fancy som, Climatiseur mobile equation first 2 1400 w, den passer perfekt til vores campingvogn. Den har både timer og en fjerbetjening og da vi først havde sat den til, kunne vi tydligt mærke forskel. Temperaturen faldt og vi kunne rent faktisk opholde os i campingvognen uden at sveden løb ned af kroppen – selv med bikini på.

For gamle til camping

Vi har altid forsvoret, at vi ikke skulle have en aircon, for hvis vi nåede dertil, var vi sikkert ved at blive for gamle til camping, men sådan skulle det ikke gå. Vi vil stadig gerne camping og forhåbentlig i mange år endnu. Den lille aircon fylder godt nok op i campingvognen, men det er ok, for vi er jo kun os to. Når den ikke er i brug, kan den lige præcis stå i hjørnet ved den ene højskab ved siden af sengen og med de hjul der er på, er den let at flytte rundt på.

Det var vidunderligt at gå i seng i aftes, efter den havde kørt, og vi fik en dejlig natssøvn. Temperaturen falder fint efter midnat og derfor har vi den ikke kørende hele natten.

Den er sikker ikke lige så effektiv, som de aircon man kan sætte på taget at campingvognen, men de koster jo også en del mere end denne har stået os i, og dertil skal der også lægges den ekstra vægt som campingvognen forøges med. Prisen for denne lille sag var kun €179,-, så det var jo ikke en herregård.

Vi er sikre på at den nok skal gavne os og så har vi jo også den mulighed at den kan bruges derhjemme, hvis vi engang skulle få det så varmet at vi har bug for en lille aircon i evt. soveværelset.

7 kommentar

 • Christina Bank
  16. juli 2022 at 12:15

  Det er da et super godt køb! Det kan jeg godt forstå. Det med ikke at kunne få sin natte søvn er ikke til at holde ud. Forsat god ferie 😎

  Reply
  • Catarina
   18. juli 2022 at 10:43

   Ja, det er det bestemt og vi er allerede SÅ glade for indkøbet 😀

   Reply
 • Anita L. Rix
  16. juli 2022 at 16:45

  Ej hvor lækkert med sådan en lille afkøler, og så til den pris. Jeg kunne godt tænke mig sådan en til soveværelset, så det må jeg have tjekket ud.
  Rigtig god ferie

  Reply
  • Catarina
   18. juli 2022 at 10:44

   Vi købte en til mine forældre for at par år siden i Elgiganten og den passer til 20 m2, den er de super galde for 😀
   Tak for de gode ønsker 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  17. juli 2022 at 07:46

  Søvnen er så vigtig. Så må alle andre regler og aftaler men hinanden vige.
  Jeg har prøvet at være på ferie i højsæsonen, med temp. på de 30+ og ingen aircondition. Det var først i 00’ erne. Det var sidste gang, jeg har valgt et hotelværelse uden aircondition.
  Forstår godt jeres valg.

  Reply
  • Catarina
   18. juli 2022 at 10:45

   Det er det beste campingkøb vi har gjort i år og vi nyder allerede godt af den. I dag talte jeg med en fransk mand da jeg var på vej i bad efter morgenløbeturen og han sagde at vi i dag kunne forvente 42 grader – det er dælen ikke så lidt, så at vi købte den, er SÅ godt 😀

   Reply
 • […] jeg skrev i sommerferien, så har vi fået en mobil aircon til vores campingvogn. Det eneste vi lige havde lidt problemer med, var at få dækket vinduerne og […]

  Reply

Skriv en kommentar