Menu
Campingferie 2022

Vi koger

Vi er som regel ikke sådan nogen som klager over varmen og det gør vi heller ikke nu, men altså det er tæt på at vi siger at der godt må komme lidt skyer og lidt vind for har er altså ret så varmt. Vi ligger konstant på 36-37 grader og i næste uge siger de der metrologer at vi rammer 41 grader. 

Vi dovner, bader og læser og det gentages sådan mere eller mindre hele dagen.

Poolen er der godt gang i, men ikke sådan at vi føler at der er for mange mennesker, hvilket egentlig er utroligt, når man tænker på at der er pænt besøgt på campingpladssen. 

Selvom varmen er og dermed også vejene føles varme, så er der også blevet til en enkelt frokost i byen. Men vi kan jo heller ikke spise så meget når det er varmt, så det blev til en enkelt ret. Confiteret and går man aldrig galt i byen med. Mørt som i mørt. Virkelig lækkert.

Nu vil vi tage ud og få handlet lidt inden den ingen står på ture i poolen.

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  15. juli 2022 at 16:52

  Det i får tiden til at gå med, er lige det en ferie skal rumme. Jeg kunne fint kopier dagene.
  Dejligt med varme, bare ikke så varmt at fliserne/sandet brænder så meget det ikke er muligt at gå med bare tæer. Det er min rettesnor med varme 😂

  Det andelår ligger også på favoritlisten. 😋

  Reply
  • Catarina
   18. juli 2022 at 10:43

   Ja, ferie er ikke at jagte rundt for at se en masse, men at tage det i et tempo, som passer til en. Vi nyder en blanding og aller mest tid til bare at være og lave ingen ting. 😀

   Reply

Skriv en kommentar