Menu
Campingferie 2022

Videre mod syd

Vi havde en dejlig afslappende dag og aften på pladsen i Liverdune og efter en god og stille nat, var vi klar til at koble campingvognen på bilen og fortsætte lidt længere ned i Frankrig.

Vi kørte ud fra campingpladsen lidt over 8 med høj sol og blå himmel. Vi havde valgt at tage af betalingsfrie veje længere mod syd, hvilket vi har gjort tidligere, men denne gang var det faktisk ikke helt så ligetil som tidligere, da den valgte rute, bød på rigtig mange små byer, flere end vi har oplevet på andre ruter sydover. 

Til sidst valgte vi at tage motorvejen ned til endnu en skøn resteplads, hvor vi ville overnatte (endnu engang er vi glade for at have bad i vores campingvogn).

Vi er ret heldige, at vi har fundet restepladser som vi har husket at tage koordinaterne på, for det er bestemt ikke alle der er lige så hyggelige at være på som andre. Som det kan ses på billedet, så er der decideret en afdeling til campingvogne og med bord- og bænkesæt hvor man kan sidde og spise uden larm og helt nede bagved, sådan at man ikke kan høre motorvejen. 

Mod Cahors

Næste morgen sad vi og nød kaffen inden vi lidt i 8, kørte de sidste ca. 200 km til Cahors hvor vi nu er ankommet til og vil tilbringe en del af vores sommerferie. Som den faste læser nok har fundet ud af, så er vi ret så glade for denne del af Frankrig og der er stadig en del vi ikke har set. Desuden er Cahors stor nok til, at der er en del restauranter hvor vi kan nyde lækker mad og det i cykelafstand fra campingpladsen. Selve campingpladsen er skøn, da her er store parceller, masser af store træer der giver skygge og meget roligt. Alt i alt, alt det vi godt kan lide ved camping. 

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  14. juli 2022 at 08:50

  Så havde jeg gættet rigtigt i en tidligere kommentar. Kunne ikke lige huske navnet, før jeg så det, altså Cahors. Spændende hvilke nye stedet i finder.

  Pyha, i har da valgt de mindste veje, eller er det 7. katoffelrække 😂🤣

  Nu er der god tid til at læse, slappe af, lydbøger, podcast, trave og cykelture.
  God fornøjelse, og ønsket om en fabelagtig ferie ☀️😎🍻

  Reply
  • Catarina
   15. juli 2022 at 08:34

   Ja, det havde du karin og her er virkelig skønt.
   Ja, de veje var virkelig for små, selvom man også for set en masse små hyggelige byer undervejs, så var de en kende for små og også vi har en campingvogn bagpå 😉
   Vi nyder varmere, selvom den lige pt er en kende for varm – 37 grader – puha 😉

   Reply

Skriv en kommentar