Menu
Bloggeriet

Så blev den tur skrevet

Uha som den lille tur har været længe undervejs. Ja den har faktisk være på trapperne i 4 år!!!

Når jeg ikke lige får skrevet om en af vores rejser eller ture, lige mens de foregår eller meget kort tid efter, så ridder de mig lidt som en mare. Jeg er bedst til at får tingenen gjort i en vis rækkefølge, og her har den bare hængt, men små overskrifter, uden at blive færdig. Men nu har jeg endelig fået lave alle indlæg. Ikke at der er så pokkers meget tekst, men billeder er der og jeg er rimelig godt tilfreds med at jeg nu endelig opdateret den del.

Hvis du har lyst til at læse om en gammel ferie, kan du gøre det ved at trykke på billedet ovenfor, eller vælge Thailand Hua Hin 2019 i menuen for nedenfor .

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar