Menu
Os & Familien

Den lille sorte

Så er min den lille sorte atter ren, fin og meget skinnende. Jeg var heldig i dag, det er ikke altid til er til at komme til, nede i den lokale vaskehal og specielt ikke om lørdagen, men i dag var der kun én bil foran mig, så jeg skulle ikke vente ret længe før end det blev min tur.

Ren bil - | NIKON D90 | Nikon 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED AF-S VR DX | ISO200 | Handheld |

Der er altså et og andet ved biler som er rene – de kører ligesom bedre. Måske det er den mindre vindmodstane. Aii pjat, men nu er jeg i hvert fald ”flyvende” igen. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

9 Kommentar

 • Søren (Kbh)
  10. januar 2009 at 16:50

  Det er nemlig rart med ren bil. Købte du også nye bukser?
  http://www.funny-potato.com/peugeot-pants.html

  Reply
  • Catarina
   10. januar 2009 at 18:14

   Søren (Kbh)
   For filan hvor er de bukser seje, dem gad jeg godt have, bare sådan for sjov. 🙂


   Karolina
   Så passer den jo godt til mig. 😆

   Reply
 • Karolina
  10. januar 2009 at 17:25

  Nu ligner den en million! 🙂
  God aften

  Reply
 • Madame
  11. januar 2009 at 08:06

  Jeg får helt dårlig samvittighed – man kan næsten ikke se min bil for bar’ snavs :o)
  Det er jo en øjenfryd at se din …

  Reply
 • Catarina
  11. januar 2009 at 09:03

  Madame
  Uha så trænger den da godt nok. 😀

  Jeg elsker at kører rundt i en ren bil, så her om vinteren bliver den vasket tit. 😉

  Reply
 • Perle
  11. januar 2009 at 10:09

  Min mørkegrønne er mere grå. Men desværre er gemalen sådan indrettet, at han ikke vil have den i vaskehal pga. ridser. Så jeg venter på, at han vil vakse den i hånden.

  Fedt med ren bil 🙂

  Reply
 • Catarina
  11. januar 2009 at 10:21

  Perle
  På det punkt er jeg ligeglad med ridser, der er så lidt i forhold til hvad der kommer af smårisder ves stenslag. Jeg hader at kører rundt i en beskidt bil. Skidt ridser og tærer jo også på lakken. 😉

  Bilvask i hånden, det er min tid for “kostbar” til 😆

  Men det er jo nok noget mande noget. Selvom manden her nu også vasker sin i vaskehal. 😉

  Reply
 • Perle
  11. januar 2009 at 12:31

  Manden her har tidligere arbejdet med klargøring af biler og vil derfor ikke have børsteridser i lakken. Den slider mere end man umiddelbart tror. Vi kan godt se forskel på biler der har været i vaskehal og dem der ikke her. Når det er sagt, så ville jeg også selv smide den i vaskehallen – men når han nu er imod – så vasker han bare bilen selv 😉

  Reply
 • Catarina
  11. januar 2009 at 13:01

  Perle
  Ok det var jeg ikke klar over, vi har altid smidt vores biler i vaskehal. 😉

  Kan godt fforstå at han så bare må vaske den selv – men du kunne jo sige at dit tøj bliver beskit af bilen, så NU kører du i vaskehal, så kan det være han smutter ud i det fine vejr og ordner den. 😀

  Reply

Skriv en kommentar