Den lille sorte

10. januar 2009

Så er min den lille sorte atter ren, fin og meget skinnende. Jeg var heldig i dag, det er ikke altid til er til at komme til, nede i den lokale vaskehal og specielt ikke om lørdagen, men i dag var der kun én bil foran mig, så jeg skulle ikke vente ret længe før end det blev min tur.

Ren bil - | NIKON D90 | Nikon 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED AF-S VR DX | ISO200 | Handheld |

Der er altså et og andet ved biler som er rene – de kører ligesom bedre. Måske det er den mindre vindmodstane. Aii pjat, men nu er jeg i hvert fald ”flyvende” igen. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

9 kommentarer

 • Reply Søren (Kbh) 10. januar 2009 at 16:50

  Det er nemlig rart med ren bil. Købte du også nye bukser?
  http://www.funny-potato.com/peugeot-pants.html

  • Reply Catarina 10. januar 2009 at 18:14

   Søren (Kbh)
   For filan hvor er de bukser seje, dem gad jeg godt have, bare sådan for sjov. 🙂


   Karolina
   Så passer den jo godt til mig. 😆

 • Reply Karolina 10. januar 2009 at 17:25

  Nu ligner den en million! 🙂
  God aften

 • Reply Madame 11. januar 2009 at 08:06

  Jeg får helt dårlig samvittighed – man kan næsten ikke se min bil for bar’ snavs :o)
  Det er jo en øjenfryd at se din …

 • Reply Catarina 11. januar 2009 at 09:03

  Madame
  Uha så trænger den da godt nok. 😀

  Jeg elsker at kører rundt i en ren bil, så her om vinteren bliver den vasket tit. 😉

 • Reply Perle 11. januar 2009 at 10:09

  Min mørkegrønne er mere grå. Men desværre er gemalen sådan indrettet, at han ikke vil have den i vaskehal pga. ridser. Så jeg venter på, at han vil vakse den i hånden.

  Fedt med ren bil 🙂

 • Reply Catarina 11. januar 2009 at 10:21

  Perle
  På det punkt er jeg ligeglad med ridser, der er så lidt i forhold til hvad der kommer af smårisder ves stenslag. Jeg hader at kører rundt i en beskidt bil. Skidt ridser og tærer jo også på lakken. 😉

  Bilvask i hånden, det er min tid for “kostbar” til 😆

  Men det er jo nok noget mande noget. Selvom manden her nu også vasker sin i vaskehal. 😉

 • Reply Perle 11. januar 2009 at 12:31

  Manden her har tidligere arbejdet med klargøring af biler og vil derfor ikke have børsteridser i lakken. Den slider mere end man umiddelbart tror. Vi kan godt se forskel på biler der har været i vaskehal og dem der ikke her. Når det er sagt, så ville jeg også selv smide den i vaskehallen – men når han nu er imod – så vasker han bare bilen selv 😉

 • Reply Catarina 11. januar 2009 at 13:01

  Perle
  Ok det var jeg ikke klar over, vi har altid smidt vores biler i vaskehal. 😉

  Kan godt fforstå at han så bare må vaske den selv – men du kunne jo sige at dit tøj bliver beskit af bilen, så NU kører du i vaskehal, så kan det være han smutter ud i det fine vejr og ordner den. 😀

 • Skriv gerne en kommentar