Menu
Familieliv

Det er vist det der hedder en konebil

Vi har længe gerne ville skifte den lille Peugeot 206+ diesel ud med en benzin bil. For med to diselbiler holdende i indkørslen, er det en mere end rigeligt, set i lyset af vores kørselsbehov. Så i dag, da jeg kom fra arbejde, bestemte vi os for, at nu var det altså tid til en lille prøvetur i den bil vi havde udset os.

Den kørte fint og var rimelig frisk i optrækket. Så efter, at jeg havde kørt rundt i en lille halvtime incl. motorvej, kom vi tilbage til forhandleren og skulle snakke tal. Vi blev ret hurtigt enige og det endte med, at vi skrev under på en slutseddel på en lille Mitsubishi Space Star INTENSE. Det bliver primært mig der kommer til at køre i til hverdag, da jeg kun har få kilometer til arbejde og kun bruger bilen når vejret er dårligt, eller når kontortøjet ikke er til at cykle med.

Space-Star1

Space-Star2

Jeg valgte den i farven som ses her ovenfor, som er det der hedder en White Pearl. Og forhandleren regnede med, at den nok ville blive leveret uge 47, men da den skal have en tectyl behandling, får vi den nok først i uge 48.

Hvis der er nogle bilnørder der læser med her, så kan udstyr og specifikationerne læses her (en PDF jeg har smidt op).

10 kommentar

 • Helle K.
  3. november 2014 at 19:03

  Den er sød 🙂 jeg har ikke så meget forstand på biler, at jeg kan skrive en mere teknisk kommentar 😊 tillykke med den

  Reply
  • Catarina
   3. november 2014 at 19:16

   Tak skal du have Helle – jeg er heller ikke meget inde i alt det tekniske, men udstyrslisten er jeg glad for og jeg kommer ikke til at mangle knapper. 😆

   Reply
 • Karin Abildhauge
  4. november 2014 at 08:13

  Jeg er ikke nogen ørn til det med biler, bare den kan kører når den skal bruges, så er jeg tilfreds.

  Det bliver lækkert med en bil der rykker når du af og til vender næsen mod det Nordjyske, det er jo som hovedregel Motorvejen du vælger, og ja, så er det med at komme fremad.

  Tillykke med Mors Dyt 🙂

  Reply
  • Catarina
   4. november 2014 at 08:30

   Tak skal du have Karin. 🙂
   Det bliver nemlig lækkert at have en mindre bil der også kan komme fremad. Og med både klimaanlæg, fartpilot, håndfri telefon og meget mere (jeg er jo en gadget kvinde), bliver det en lige så stor fornøjelse at kører nordpå i den lille som i den store jeg kører i nu. 😀

   Reply
 • Celena
  4. november 2014 at 11:39

  That is a nice car! Maybe when my boys are big, I won’t have to look for vans all the time 😉 Happy day to you!

  Reply
  • Catarina
   4. november 2014 at 11:51

   It is rely af nice little car and we still have the van-type care (Peugeot 3008) for bigger loads 😉 So now I just have to wait for the delevery. 😀
   Have a nice day Celena.

   Reply
 • Christina
  4. november 2014 at 14:38

  Hvor er den da bare pæn. Tillykke med den, Catarina

  Reply
  • Catarina
   4. november 2014 at 15:07

   Tak skal du have Christina – nu skal jeg så bare vente på at det bliver uge 48. 😉

   Reply
   • Christina
    4. november 2014 at 19:22

    Ja, ventetiden kan være lang, men mon ikke ugerne går hurtigt 🙂

    Reply
    • Catarina
     4. november 2014 at 19:25

     Det håber jeg sandelig Christina. 😆

     Reply

Skriv en kommentar