Menu
Familieliv

Fancy låne bil

I dag skulle den lille bil til serviceeftersyn og i da det er lettest at jeg klare det på vej til arbejde, er det osse mig der får fornøjelsen af køre de forskellige lånebiler. I dag gøre jeg i en, udenpå almindelig Peaugeot 208, men inden i er den altså lidt fancy.

20130131-121116.jpg

PÅ midten af instrumentbrættet er er der en ret så storskærm, hvorpå alverdens ting kan læses, selv for svagtseende (håber ikke der er sådanne bilister på vejene). En anden ting som ikke er så smart, er at med den indstilling jeg skal have i bilen., så kunne jeg kun se toppen af omdrejningstælleren og det samme med spedometeret.

20130131-121124.jpg20130131-121128.jpg
~Undskyld det ringe billedekvalitet, men jeg holdt mere øje med morgentrafikken end hvor telefonen stillede skarpt.

I kanten af taget taget er der – ja hold nu fast – et svagt blåt lys som indih´kere kanten af undertaget, som kan skubbes tilbage så der kommer et stort glastag frem. ret så fancy bil og ret sjovt at for lov til at prøve nye bilmodeltyper.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

  • Catarina
    1. februar 2013 at 08:29