Menu
Os og familien

Så blev det februar

..og sådan som vejret er i dag, kan jeg næsten fornemme at foråret er lige om hjørnet pg så lader jeg hånt om at der er lovet frostvejr de næste dage.

20130201-144936.jpg

Jeg nyder at lyset er ved at vende tilbage og i dag har der sågar været lidt sporadiske solstrejf. Jeg er glad for at januar nu er over, for på en eller anden måde, så føles februar aldrig så lang og marts, nærmest inde for rækkevidde. Og dermed forår. Jeg ved godt jeg lige har været nede hvor solen og varmen er den herskende vejrtube, men derfor længes jeg nu stadig efter varmere temperature og en lettere påklædning.

Weekenden er i gang og har været det i en tre timeres tid og den skal bruges hygge og masser af kys og kram. Men aller først skal fredagen stornydes sammen med en smule tøjvask. Om lidt er kurvene tomme. Det kan jeg li’ 🙂

0

4 kommentar

  • Catarina
    1. februar 2013 at 22:37