Menu
Hos os

Så blev det februar

..og sådan som vejret er i dag, kan jeg næsten fornemme at foråret er lige om hjørnet pg så lader jeg hånt om at der er lovet frostvejr de næste dage.

20130201-144936.jpg

Jeg nyder at lyset er ved at vende tilbage og i dag har der sågar været lidt sporadiske solstrejf. Jeg er glad for at januar nu er over, for på en eller anden måde, så føles februar aldrig så lang og marts, nærmest inde for rækkevidde. Og dermed forår. Jeg ved godt jeg lige har været nede hvor solen og varmen er den herskende vejrtube, men derfor længes jeg nu stadig efter varmere temperature og en lettere påklædning.

Weekenden er i gang og har været det i en tre timeres tid og den skal bruges hygge og masser af kys og kram. Men aller først skal fredagen stornydes sammen med en smule tøjvask. Om lidt er kurvene tomme. Det kan jeg li’ 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

4 Kommentar

 • Susanne
  1. februar 2013 at 16:18

  Ja man kan endelig se at det er lysere om eftermiddagen og i morges kl. 07:55 kunne jeg faktisk følge Sara i skole uden vi skulle have lys på cyklen. Man bliver altså i et helt andet humør når det lysner, det er skønt 🙂

  SVAR
  • Catarina
   1. februar 2013 at 22:37

   @Susanne – Ja, der kommer en større lethed i det hele, når det bliver lysere. 🙂

   SVAR
 • Pernille
  1. februar 2013 at 19:33

  Jeg ville nu ikke have noget imod et par dage mere med frost. De islygter jeg lavede sidste weekend, nåede at smelte inden jeg rigtig fik glæde af dem.. eller taget billeder 🙂

  SVAR
  • Catarina
   1. februar 2013 at 22:40

   @Pernille – Mine holdt et døgn, så var de blevet til meget våde pletter. Frosten må gerne komme, hvis solen pg lyset osse er der, for alt andet lige er det at foretrække frem bor gråt i gråt 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar