Prøver at trække fredagen i ørene

1. februar 2013

20130201-223928.jpg

Sidder og gaber lidt, men jeg vil gerne have at fredagen vare bare en smule længere. Men jeg kan nu godt mærke at jeg har været våden siden klokken 4,

Men hurra for Apple tv og podcast fra alverdens kanaler og TED Talks er lige nu favoritten. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Jønne 1. februar 2013 at 23:36

    Jeg sidder også og gaber lidt! Stod op 4.30 for at tage på arbejde og kom hjem igen 18.15… Så lige et bad og en god bøf inden Tina Dickow koncert kl. 20.00 pyh! Nu nyder jeg den fastelavnsbolle som jeg ikke nåede i eftermiddags sammen med en god kop kaffe.

    • Reply Catarina 1. februar 2013 at 23:51

      @Jønne – Det er også noget af et program du har været igennem. Du fortjener helt sikkert den fastelavnsbolle og kaffen. 🙂

    Skriv en kommentar