Prøver at trække fredagen i ørene

1. februar 2013

20130201-223928.jpg

Sidder og gaber lidt, men jeg vil gerne have at fredagen vare bare en smule længere. Men jeg kan nu godt mærke at jeg har været våden siden klokken 4,

Men hurra for Apple tv og podcast fra alverdens kanaler og TED Talks er lige nu favoritten. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Jønne 1. februar 2013 at 23:36

  Jeg sidder også og gaber lidt! Stod op 4.30 for at tage på arbejde og kom hjem igen 18.15… Så lige et bad og en god bøf inden Tina Dickow koncert kl. 20.00 pyh! Nu nyder jeg den fastelavnsbolle som jeg ikke nåede i eftermiddags sammen med en god kop kaffe.

  • Reply Catarina 1. februar 2013 at 23:51

   @Jønne – Det er også noget af et program du har været igennem. Du fortjener helt sikkert den fastelavnsbolle og kaffen. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.