Menu
Familieliv

På diesel

Min/vores lille sorte sag, fylder fire år den 9 marts og derfor er det nu også blevet den tid hvor den skal til syn for første gang. Jeg har nettop afleveret den ude hos forhandleren hvor den skal have service og så køre de den også til syn for mig. og indtil den er klar til afhentning ligger jeg så og køre rundt i en lånebil magen til min egen, bare en diesel istedet for en benzin. Desuden er den her låne bil en nyere model og faktisk er midterkonsollen ikke helt så pæn som i min.

Jeg synes det er ok at få lov til at køre i flere forskellige biler og modeller (det er jo også mig der køre Alfaen til servise og der får en låne bil) men jeg glæder mig nu til jeg kan hente min egen, da den nu engang er bedst. Synes jeg. 🙂

5 kommentar

  • Catarina
    16. februar 2011 at 10:12