Menu
Os og familien

På diesel

Min/vores lille sorte sag, fylder fire år den 9 marts og derfor er det nu også blevet den tid hvor den skal til syn for første gang. Jeg har nettop afleveret den ude hos forhandleren hvor den skal have service og så køre de den også til syn for mig. og indtil den er klar til afhentning ligger jeg så og køre rundt i en lånebil magen til min egen, bare en diesel istedet for en benzin. Desuden er den her låne bil en nyere model og faktisk er midterkonsollen ikke helt så pæn som i min.

Jeg synes det er ok at få lov til at køre i flere forskellige biler og modeller (det er jo også mig der køre Alfaen til servise og der får en låne bil) men jeg glæder mig nu til jeg kan hente min egen, da den nu engang er bedst. Synes jeg. 🙂

0

5 kommentar

 • Alice M
  16. februar 2011 at 09:46

  Ej… Er det virkelug rigtig at den ikke har været til service i 4 år? Vil det sige du på de fire år har kørt under 30.000? Vildt..

  Min dyt – som er årgang 2008, skal til service for hver 30000 km hvis service skal overholdes, og når man pendler små 40000 km om året, ja så er det jo rent faktisk ofte 🙂

  Reply
  • Catarina
   16. februar 2011 at 10:12

   @Alice M: Det er syn den skal til for første gang (det står der også i indlægget) – service er den da til én gang om året, for sådan noget går jeg meget op i at passe. 😀

   Den har nu kørt 75.000 km på de 4 år. 🙂

   Reply
  • Catarina
   16. februar 2011 at 10:15

   @Alice M: PS. Her hedder det også 30.000 km eftersyn eller én gang om året og ved mig er det én gang om året. 🙂

   Reply
 • Anette
  16. februar 2011 at 10:38

  Vi har også vores til tjek ved forhandleren en gang om året. Bliver man ikke indkaldt til syn helt automatisk længere? Hm – det må vi vist lige tjekke. Kan godt forstå du helst vil køre i din egen bil – det er også det rareste 🙂 God snevejrs/dag 🙂

  Reply
  • Catarina
   16. februar 2011 at 10:59

   @Anette: Jow, man bliver indkaldt endda et par måneder i forvejen – jeg fik en mail i min e-Boks om at jeg skulle bestille tid inde “en eller anden da midt i marts”, men jeg kunne lige så godt slå to fluer med et smæk, nemlig at få den til service og så synet samtidig da begge dele alligevel var på samme tid og når de vil gøre det uden ekstra omkostning for mig, så er det fjong med mig. 😀

   Og en god snevejrsdag til dig. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar