Menu
Familieliv / Skallebølle 2004-2021

Nå ja, lidt har vel også ret

Bilen er hentet og spinder som en mis, men det gjorde den nu også før, nu har jeg bare fået et synligt bevis på at alt er tjekket, jeg have nær sagt i hoved og røv, men sådanne ord tager jeg jo ikke i min mund. 😆

bil2.jpg

Det har været et forrygende vejr i dag, ikke at jeg har været ret meget ude, men jeg har dog siddet på min kontorstol og kikket ud at vinduet og nydt at mit kontor vender mod syd (det skal jeg dog nok komme til at fortryde når det bliver sommer)

Da jeg kom hjem nåede jeg lige ud i haven for at se om der var mere der er på vej, det er der ikke, kun en enkelt knob fandt dog vej ind foran linsen, og det er fra æbletræet.

aebletrae.jpg

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

5 kommentar

 • Helle K.
  25. februar 2008 at 18:31

  Nyd dit sydvendte vindue – der er ikke sommer i så lang tid i DK 🙂

  Reply
 • Catarina
  25. februar 2008 at 18:48

  Helle K.
  Nåå nej, det havde jeg helt glemt 😆

  Reply
 • Joan
  25. februar 2008 at 21:05

  skønt, at bilen igen spinner:)

  Ja, der kan blive varmt på et kontor om sommeren. Jeg sidder selv på første salen i et gammelt hus, lige under taget. Og vindue mod vest. fy der kan blive varmt, men det er skønt lige på denne årstid, at man kan nyde solen 🙂

  Håber du har en dejlig aften.

  Reply
 • margrethe
  25. februar 2008 at 21:27

  Godt at bilen var ok 😉 – ja, det har været forrygende vejr idag, solen har skinnet og skinnet – dejligt. God aften til dig.

  Reply
 • Catarina
  26. februar 2008 at 05:29

  Joan
  Ja det er lige før vi er nød til at trække for, men vi vægter gør vi. Vi vil se solen om den så næsten blænder os. 😉


  Margrethe
  Tak for det, håber også du havde en dejlig aften. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar