Nå ja, lidt har vel også ret

25. februar 2008

Bilen er hentet og spinder som en mis, men det gjorde den nu også før, nu har jeg bare fået et synligt bevis på at alt er tjekket, jeg have nær sagt i hoved og røv, men sådanne ord tager jeg jo ikke i min mund. 😆

bil2.jpg

Det har været et forrygende vejr i dag, ikke at jeg har været ret meget ude, men jeg har dog siddet på min kontorstol og kikket ud at vinduet og nydt at mit kontor vender mod syd (det skal jeg dog nok komme til at fortryde når det bliver sommer)

Da jeg kom hjem nåede jeg lige ud i haven for at se om der var mere der er på vej, det er der ikke, kun en enkelt knob fandt dog vej ind foran linsen, og det er fra æbletræet.

aebletrae.jpg
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

5 kommentar

 • Reply Helle K. 25. februar 2008 at 18:31

  Nyd dit sydvendte vindue – der er ikke sommer i så lang tid i DK 🙂

 • Reply Catarina 25. februar 2008 at 18:48

  Helle K.
  Nåå nej, det havde jeg helt glemt 😆

 • Reply Joan 25. februar 2008 at 21:05

  skønt, at bilen igen spinner:)

  Ja, der kan blive varmt på et kontor om sommeren. Jeg sidder selv på første salen i et gammelt hus, lige under taget. Og vindue mod vest. fy der kan blive varmt, men det er skønt lige på denne årstid, at man kan nyde solen 🙂

  Håber du har en dejlig aften.

 • Reply margrethe 25. februar 2008 at 21:27

  Godt at bilen var ok 😉 – ja, det har været forrygende vejr idag, solen har skinnet og skinnet – dejligt. God aften til dig.

 • Reply Catarina 26. februar 2008 at 05:29

  Joan
  Ja det er lige før vi er nød til at trække for, men vi vægter gør vi. Vi vil se solen om den så næsten blænder os. 😉


  Margrethe
  Tak for det, håber også du havde en dejlig aften. 🙂

 • Skriv en kommentar