Menu
Livet / Skallebølle 2004-2021

Septembersmuk

Det er lige til at blive helt høj af at få love til at opleve en September som er så ualminde smuk, sådan rent vejrmæssigt. Jeg kan sagtens huske andre september hvor vejret også har været lige så smukt, men da havde resten af sommeren og også august været dejlig, og det synes jeg jo ikke er tilfældet i år.

Smuk september

Mine georginer/dahlia, i krukkerne på terrassen, som jeg, mildest talt ikke har været alt for heldig med at få til at blomstre, er her i september begyndt igen, stadig kun med to blomster, men alligevel immervæk to.

I aften står den på grill-mad og jeg glæder mig. Min mave er allerede begyndt at knurre, måske jeg bare skal se at komme i gang, med de indledende øvelser og så sende Søren ud og tænde op, jeg tror det.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Helle K.
  19. september 2009 at 18:51

  Jeg ønsker dig en god og dejlig grillaften 🙂
  Vejret er så dejligt – jeg nyder det også.
  Vores geoginer har været meget flittige med blomsterne – det er første år med den slags blomster, så det har været et hit.

  Reply
  • Catarina
   19. september 2009 at 19:54

   Helle K.
   Mange tak skal du have – den var dejlig omend vi sad ind og spiste, jeg er en “kold skid” ;-).

   Jeg har set billeder af dine og de er bare så fantastiske, måske jeg er heldig næste år. 🙂

   Reply
 • Madame
  19. september 2009 at 22:20

  Ja, det er en helt fantastisk smuk september, vi har i år. Har I kunnet sidde ude og grille her til aften? Det lyder hyggeligt – men jeg synes, det har været koldt til aften.

  Reply
  • Catarina
   20. september 2009 at 08:04

   Madame
   Som jeg skrev til Helle, så sad vi ikke ude da jeg er lidt af en frossenpind, men med et tæppe kunne det nok have ladet sig gøre inden solen helt forsvandt. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar