God samvittighed

19. september 2009

Ahh gjorde godt. Jeg er lige hjemvendt efter en fantastisk hård, men god spinningtime. For pokker hvor er det altså en dejlig start på en lørdag, sådan at blive pisket igennem så sveden hagler af én. Det er ligesom om at lørdagen kan nydes med ekstra god samvittighed. Nu vil jeg lave mig en rugbrød med ost og ja, det er en dejlig 45% mellemlagre og velsmagende ost, andet dur ikke.

God lørdag morgen derude. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Søren (Kbh) 19. september 2009 at 10:55

  Godt gået. Den sport/motion du laver nu er, udover glæden, en investering i et godt helbred resten af livet.
  Ellers er jeg i drillehumør, så jeg giver en kop kaffe til ostemaden 😉

  http://thedogpaddler.com/RandomUploads/CoffeeMachine/CoffeeMachine_clear.swf

  Også god lørdag på fyn 🙂

  • Reply Catarina 19. september 2009 at 11:56

   Søren (Kbh)
   Det er også det jeg regner med og jeg regner betemt også med at blive ved med at være aktiv. 🙂

   Tak for dit link, den er rigtig sød (har dog set den før) 🙂

 • Reply Søren (Kbh) 19. september 2009 at 11:05

  Der ligger en lørdagshilsen før denne i dit maskinhus.
  Måske fordi jeg har anvendt ny mailadresse?
  Så kan jeg sende dig en kalenderide, som kan anvendes frem
  til år 2017.
  http://www.tlib.dk/kode/kalender.php
  Kalenderen kommer ud på papir, men kan jo tapes på pap. 🙂

  • Reply Catarina 19. september 2009 at 11:58

   Søren (Kbh)
   Tak for kalenderen, den er meget handy, specielt mht. helligdage. 🙂

 • Reply Fru E 19. september 2009 at 15:28

  Min lørdag morgen er “hellig” for der bager gemalen morgenmad, så der er ikke tid til spinning. Men tirsdag og torsdag sidder jeg i sadlen. Og jeg elsker det. Uanset hvor træt jeg er eller om jeg slet ikke er gearet til det, så er jeg afsted.

  Rigtig god weekend 🙂

  • Reply Catarina 19. september 2009 at 15:48

   Fru E
   Det lyder dejligt med hjemmebag 🙂 det har vi også ret så ofte i weekenden, men så venter familien bare på at jeg er hjemme igen 10:15 og så bliver morgenmaden til brunch. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.