Menu
Livet

Mandag

Ja så blev det atter mandag. Det er da helt vildt som tiden flyver af sted, inden jeg får set mig om, så er det atter weekend.

Jeg skal lidt senere hjemmefra i dag, for bilen skal jo til service og de åbner først på værkstedet kl. 07:45 og da jeg skal have en lånebil, bliver jeg nød til at vente på de åbner, ellers havde jeg nok bare parkeret bilen derude og så smidt nøglen i postkassen.

Kan I alle have en rigtig dejlig dag, for det får jeg.

10 kommentar

 • Kari
  25. februar 2008 at 10:08

  Tak skal du have!
  En ferieuge flyver hurtigt afsted 🙂

  Vejret er skønt idag og jeg er heldig at have en feriedag 😉
  Håber dagen blev så dejlig som du beskrev den og så må du have en herlig aften.

  Reply
 • Helle K.
  25. februar 2008 at 14:17

  Dejlig mandag til dig. 🙂

  Reply
 • margrethe
  25. februar 2008 at 14:53

  I lige måde, Catarina, sådan en solskinsdag skal jo nydes i fulde drag 🙂

  Reply
 • Catarina
  25. februar 2008 at 18:18

  Kari
  Håber du har været ude og nyde det dejlige vej 😉 Du må også have en dejlig aften.


  Helle K.
  Takker 😛


  Margrethe
  Ja den er blevet nydt om end indenfor, det er også ok med mig 😀

  Reply
 • Soltoften
  25. februar 2008 at 18:28

  Ved godt, at dagen næsten er gået efterhånden, men vil alligevel lige nå at ønske dig en god dag/aften 🙂

  Lige nu sidder jeg klar i løbetøjet og venter på, at Ældstemanden får snøvlet sig færdig… lidt sjovt faktisk, for det plejer at være omvendt 😉

  Skal prøve mit pulsur for første gang i dag… tror ikke helt jeg tør, for det ender nok med, at den viser, jeg er røget total udenfor skala…eller endnu værre, den viser, at jeg ingen puls har overhovedet!! 😀

  Reply
 • Catarina
  25. februar 2008 at 18:48

  Soltoften
  Glæder mig til at hører hvad du syne om pulsur og den der brysttingest 🙂

  Du må også have en god aften, dejligt med en løbetur i det flotte vejr 😉

  Reply
 • Soltoften
  25. februar 2008 at 20:39

  Hej igen…

  Altså…hvad jeg synes om det pulsur?? Tja, jeg har da fundet ud af, at jeg har en puls *ha ha ha*

  Ved ikke lige, hvormeget jeg kan bruge det pulsur til… det kommer nok med tiden, når jeg lige har lært det rigtigt at kende, fået indstillet det rigtigt og så videre. Noget helt andet er den brysttingest…. den skal man lige vænne sig til…. syntes den var voldsom ubehagelig at have på, indtil jeg kom igang med at løbe, så mærkede jeg den faktisk ikke.

  Og – (fanfare *dada dadahh*) jeg har skåret 2 min af min løbetid på den lille rute. Lyder ikke af meget, men er stort for mig 😀

  Reply
 • Catarina
  26. februar 2008 at 05:22

  Tillykke med din personlige rekord, det er da supre flot 😎

  Jeg har også pulsur og jeg løb med det i 3 måneder, så kylede jeg brystdimsen ad h…… til, fornøjelsen ved at løbe forsvandt i takt med at jeg skulle til at løbe inden for et bestemt interval af min puls. Bare det at skulle kikke på pulsuret hele tiden gjorde at jeg ikke længere nød at være ude i naturen på samme måde som før.

  Så nu bruger jeg kun uret uden brystbåndet og det fungere fint for mig. Nogle af mine kollegaer kunne simpelthen ikke forestille sig at løbe uden, og sådan er må jo så forskellige.

  Skal du med til Eventyrløbet på en 5 km?

  Reply
 • Soltoften
  26. februar 2008 at 06:14

  Jeg tør da heller ikke lige sige her og nu, om det pulsur bliver et hit eller ikke. Men som alt andet, så skal det da prøves.

  Vedr. det der Eventyrløb…. hvilket år taler vi om?? 2010?? 😀

  Hvis jeg nogensinde kommer så langt, at jeg på et tidspunkt kan løbe 5 km, så skal jeg vist være ganske tilfreds…. så må evt. løb komme til den tid 🙂

  Reply
 • Catarina
  26. februar 2008 at 16:13

  Soltoften
  Det er jo også tilladt at gå, det er der mange det gør 😉

  Reply

Skriv en kommentar